BlackBerry ondersteunt organisaties met AtHoc Managed Service voor beheerde crisiscommunicatie

23 juni 2020

BlackBerry Limited introduceert vandaag BlackBerry AtHoc Managed Service, een crisiscommunicatie-oplossing voor alle organisaties. BlackBerry AtHoc Managed Service bevat het volledige BlackBerry AtHoc System-as-a-Service (SaaS), geleverd en beheerd door BlackBerry. Deze service stelt elke organisatie in staat om crisiscommunicatie snel op te zetten en gemakkelijk te onderhouden.

De huidige, wereldwijde ontwikkeling dwingt organisaties om hun crisiscommunicatieplannen opnieuw te beoordelen. Met de noodzaak om eventuele bedrijfsstoringen, het werken op afstand en de terugkeer naar het kantoor in goede banen te leiden, hebben bedrijven nu behoefte aan voortdurende, bedrijfskritische communicatie. Daarom kan BlackBerry AtHoc Managed Service binnen 48 uur volledig geactiveerd zijn.

Verbetering van de beveiliging

Het onderhouden van een effectief kritisch communicatieplatform vereist echter ervaren teams en technische expertise die organisaties niet altijd standaard in huis hebben. BlackBerry AtHoc Managed Service lost dat probleem op door klanten altijd bereikbare communicatie, waarschuwingen en ondersteuning voor crisisbeheer te bieden. Klanten kunnen ook meldingen uitwisselen met andere overheidsinstanties en commerciële ondernemingen die het BlackBerry AtHoc-platform gebruiken. Dit netwerkeffect vergroot het voordeel van de bedrijfskritische communicatie van alle deelnemende organisaties.

“Om organisaties veilig en draaiende te houden, is nauwkeurige crisis- en bedrijfskritische communicatie vereist”, zegt Christoph Erdmann, Senior Vice President Secure Communications bij BlackBerry. “We zijn er trots op dat we diensten aanbieden die zichzelf hebben bewezen in de meest uitdagende omgevingen, waaronder verschillende Amerikaanse federale instanties en het Amerikaanse Rode Kruis.”

“COVID-19 verhoogde het belang van communicatie om werknemers en bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. Door BlackBerry AtHoc beschikbaar te maken als een beheerde service, heeft BlackBerry het aantal organisaties dat nu van deze mogelijkheid gebruik kan maken, drastisch uitgebreid ”, aldus Rob Enderle, hoofdanalist bij Enderle Group. “De introductie van BlackBerry AtHoc Managed Service is een welkome aanvulling, zodat elke organisatie betaalbaar en gemakkelijk zijn werknemers veilig kan houden.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This