ServiceNow kondigt overname van Sweagle aan

22 juni 2020

ServiceNow heeft aangekondigd dat het een overeenkomst heeft getekend voor de overname van Sweagle, een Belgisch bedrijf op het gebied van configuration data management. Deze overname zal de IT-workflowcapaciteiten van ServiceNow verder versterken en ondersteunt organisaties bij het versnellen van hun digitale transformatie.

De configuration database management capaciteiten van Sweagle, gecombineerd met de IT-workflowtechnologie van ServiceNow, stelt klanten in staat om snel applicaties uit te rollen. Hierbij wordt het risico op slechte configuraties verminderd door het gebruik van machine learning.
Het volledige persbericht staat hier

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This