NiceLabel introduceert nieuwe cloud-based oplossing

17 juni 2020

Nicelabel, een aanbieder van software voor het ontwerpen en beheren van etiketten, introduceert een nieuw cloud-base business model waarmee partners solutions-as-a-service voor etiketteren kunnen bieden, veilig en op afstand, gedurende de pandemie en daarna.

De nieuwe mogelijkheden zijn rond Label Cloud gebouwd, een solution-as-a-service voor etikettering. Het cloud-based etiketteringssysteem functioneert als een virtueel samenwerkingshulpmiddel voor etikettering, zodat NiceLabel wederverkopers van huis uit etiketteringssystemen aan hun klanten kunnen demonstreren, verkopen en configureren.

Wederverkopers kunnen het hele proces voor hun klanten veilig op afstand beheren door voorbeeldsjablonen te ontwerpen en te printen, systemen uit te rollen, etiketten te printen en voorraden te beheren. Deze nieuwe aanpak voor het verkopen en ondersteunen van etiketteringssystemen verandert de barrière die vanuit huis werken altijd vormde in een competitief voordeel voor hun klanten. 

Paul Vogt, Channel Marketing Director van NiceLabel, merkt op: “Vóór de pandemie gebruikten de meeste wederverkopers hoofdzakelijk een face-to-face benadering om hun etiketteringssystemen te verkopen en te ondersteunen. Dat is nu allemaal anders. Wederverkopers moeten virtueel vanuit hun huis contact met hun klanten maken die ook thuis zitten. Ze moeten met hun klanten samenwerken, praten en discussiëren zonder elkaar fysiek te ontmoeten. Daarom hebben we dez eieuwe mogelijkheid voor onze partners gecreëerd.”

“Dit is een grote wijziging voor wederverkopers en klanten omdat het voor veel van hen een nieuwe manier van werken vormt’, voegt Vogt toe. “Maar het is nodig in de huidige lockdown en biedt de wederverkopers voordelen omdat ze contact met hun klanten kunnen houden en tijdens en na de crisis efficiënt en snel kunnen blijven verkopen.”

“We willen dat mensen weten dat NiceLabel nog steeds aan de wensen van klanten kan voldoen, ongeacht of ze een etiketteringssysteem in huis of in de cloud willen”, vervolgt Vogt. “Vóór de pandemie had men niet echt een systeem voor etikettering in de cloud nodig, maar nu, in het licht van de huidige crisis, wordt het steeds meer een verplichting om te overleven.”

De etiketteringssoftware van NiceLabel is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Wederverkopers kunnen er daarom snel mee aan de slag. Het cloud-based etiketteringssysteem van NiceLabel is op abonnementsbasis beschikbaar, waarvoor de klant onderhoud en upgrades van het platform krijgt, en valt onder exploitatiekosten in plaats van investeringen. Met een abonnement krijgt een klant sneller voordeel voor diens geld, zodat de kosten sneller zijn terugverdiend.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This