IKOULA ondertekent strategisch partnerschap met Zimbra

15 juni 2020

IKOULA breidt haar messaging- en samenwerkingssuite-aanbod uit door een uniek en strategisch kanaalpartnerschap met Zimbra aan te kondigen.

Door deze combinatie van open-source en professionele functies biedt dit nieuwe aanbod – beschikbaar in vier pakketten vanaf € 0,99 per mailbox en per maand – bedrijven een economisch en veelzijdig alternatief voor wat momenteel op de markt verkrijgbaar is.

“Inperking heeft de IT-grenzen van sommige bedrijven aangetoond, vooral wat betreft samenwerkingstools en messaging,” aldus Jules-Henri Gavetti, president en mede-oprichter van IKOULA. “Het is meer dan ooit tijd om bedrijven een betrouwbaar en effectief alternatief te bieden voor de gebruikelijke aanbiedingen. Door samen te werken met Zimbra, stellen we onze klanten in staat hun processen te verbeteren en hun productiviteit te verhogen, terwijl ze hun kosten beheersen in een soevereine open source-omgeving.”

Gehost in IKOULA-datacenters, en even goed werkend met Windows, Mac of Linux, omvatten alle e-mailaccounts en de samenwerkingssuite van Zimbra by IKOULA een groot aantal functies, gemaakt om bedrijven te helpen hun dagelijkse missies beter te begrijpen en om uitwisselingen tussen werknemers te vergemakkelijken

:

  • Alle accounts gecentraliseerd in één beheertool
  • Creatie van takenlijsten die gedeeld kunnen worden met meerdere medewerkers
  • Office-software, gekoppeld aan gesynchroniseerde en gedeelde documenten dankzij Zimbra Drive en Zimbra Docs!
  • Videoconferenties, interne chat, scherm- en bestandsdeling beschikbaar via Zimbra Connect
  • Schaalbaarheid – bedrijven kunnen het aantal e-mailaccounts en de opslagcapaciteit eenvoudig aanpassen aan hun behoeften en activiteiten
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This