Getac lanceert 5G-compatibele notebook

11 juni 2020

Getac heeft zijn nieuwe, volledig robuuste notebook B360 onthuld. De B360 is volledig ontworpen om met 5G te werken en biedt een van de beste computersnelheden, helderheid en grootste betrouwbaarheid in zijn klasse. Dit betekent dat de B360 een zeer geavanceerde mobiele computeroplossing is voor in veeleisende werkomgevingen.

De B360 is uitgerust met een 10e generatie Intel Core processor, waardoor het de snelste volledig robuuste notebook op de markt is.  De notebook is in staat om een groot aantal taken tegelijkertijd uit te voeren zonder dat het enige invloed heeft op de verwerkingsprestaties. Het standaard 1400 nits Full HD-scherm, de helderste in de Getac computerreeks, is daarnaast ook ongeëvenaard in de categorie van de volledig robuuste laptops.

Als het om betrouwbaarheid gaat, ontwerpt Getac al zijn apparaten vanaf nul. De B360 is hier geen uitzondering van. De IP66-classificatie garandeert een volledige bescherming tegen stof, hogedruk waterstralen en stoten. Het apparaat is daarnaast ook bestand tegen vallen tot wel 1,8 meter tijdens gebruik. De nieuwste MIL-STD 810H certificering geeft gebruikers volledig vertrouwen in zijn betrouwbare werking. 

Twee versies

De B360 maakt deel uit van het Getac Select ™ programma, dat gebruik maakt van Getac’s uitgebreide ervaring in de industrie om robuuste, complete IT-oplossingen voor gespecialiseerde industriële toepassingen te creëren. Om deze reden is de notebook verkrijgbaar in twee verschillende modellen: de B360, die bij uitstek geschikt is voor de openbare veiligheid sectoren, industrie en nutsbedrijven. En de B360 pro, die geoptimaliseerd is voor de defensiesector.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This