Pulse Cares voor thuiswerken en online businessontwikkeling

10 juni 2020

Pulse Secure, gespecialiseerd in software-gebaseerde beveiligingsoplossingen, breidt het Pulse Cares programma uit om klanten wereldwijd te helpen bij het thuiswerken en de online businessontwikkeling. Dit programma loopt tot 30 september en biedt zowel flexibele licentiemogelijkheden als een snelle implementatie en capaciteitsuitbreiding, voor digitale werkomgevingen tijdens de wereldwijde COVID-19 crisis. Sinds de introductie begin dit jaar gebruiken meer dan 1.500 bedrijven tijdelijk extra Pulse Secure licenties om vooral hun verkoop en serviceverlening online en vanuit huis te kunnen continueren.  

Uitbreiding infrastructuur en cloud-services

Bedrijven versnellen momenteel de ontwikkeling van hun digitaal aanbod om de economische gevolgen van de wereldwijde pandemie te compenseren. Volgens een binnenkort te publiceren rapport van Enterprise Management Associates, genaamd ‘Application Delivery Infrastructure for Cloud-Forward Enterprises’, heeft 40% van de ondervraagde organisaties de applicatie-omgeving moeten uitbreiden voor het toegenomen thuiswerken. Zo’n 35% van hen heeft geïnvesteerd in meer automatisering en de toevoeging van publieke cloud services voor het thuiswerken door COVID-19.

“Bedrijven moeten aanzienlijk meer netwerkverkeer verwerken tijdens deze wereldwijde crisis”, zegt Shamus McGillicuddy, Research Director van Enterprise Management Associates. “Als gevolg daarvan staan IT-afdelingen voor de uitdaging om de applicatieperformance te verhogen en tevens te zorgen voor een flexibel schaalbare infrastructuur. Geavanceerde Application Delivery Controller oplossingen met cloud-managementfunctionaliteit, zoals Pulse Secure, kunnen bedrijven helpen de schaalbaarheid op een kostenefficiënte wijze te verbeteren.”  

Het Pulse Cares Program maakt het mogelijk om gedurende maximaal 90 dagen Pulse vADC licenties te gebruiken om de applicatieperformance te verhogen en nieuwe services te introduceren. Pulse Application Delivery Controller (vADC) biedt functionaliteit voor application traffic management om de beschikbaarheid en performance van applicaties te garanderen en de Optimal Gateway Selection, voor het werken via meerdere geografische Pulse Connect Secure clusters.

Omzetgroei door toegenomen thuiswerken  

Pulse Secure heeft de afgelopen maanden een enorme omzetgroei gerealiseerd door het helpen van duizenden klanten om in totaal miljoenen medewerkers in staat te stellen vanuit huis te werken. 
Gedurende januari tot en met april 2020, heeft het bedrijf:

  • Miljoenen licenties verkocht van de secure remote access oplossing Pulse Connect Secure. Op jaarbasis representeert deze groei een toename van 250% in vergelijking met 2019.
  • 350 nieuwe klanten zijn toegevoegd aan de installed base van ruim 24.000 bedrijven en serviceproviders met zo’n 20 miljoen gebruikers.
  • Hoewel alle regio’s groeien, namen de Pulse Secure licenties in Azië-Pacific met 300% toe.
  • 40% van ruim 3.100 verkochte Pulse Secure Appliances waren virtueel of cloud gebaseerd.  

“Pulse Connect Secure biedt ons de benodigde technologie om alle medewerkers vanaf elke locatie en op elk gewenst moment op een veilige wijze bedrijfsapplicaties en -informatie te laten gebruiken, op hun computer, tablet of mobiele telefoon”, zegt Leo Liu, Chief Technology Officer APAC, van Dentsu Aegis Network. “De mogelijkheid om zo’n digitale werkomgeving te kunnen aanbieden voor onze medewerkers is momenteel bedrijfskritisch. Niet alleen als beschermende oplossing tegen het risico of infectie, maar ook voor het continueren van onze business richting klanten.”   

Flexibel thuiswerken wordt lange termijn trend  

Uit opinies en onderzoek blijkt dat flexibel thuiswerken een lange termijn gaat worden. Volgens het 2020 Remote WFH Cybersecurity Report verwacht 84% van de ondervraagde organisaties het vaker thuiswerken te continueren. Zo’n 54% van de respondenten is van plan het migreren naar de cloud van applicaties en processen te versnellen. 

“Net als andere bedrijven tijdens deze crisis hebben wij onze mensen en middelen gemobiliseerd om de continuïteit te waarborgen. Dankzij Pulse Secure waren wij in staat om op een snelle wijze veilige remote access functionaliteit en capaciteit voor onze medewerkers te implementeren”, zegt Bharath Reddy Guddeti, Vice President IT van Flipkart Private Limited.”

“COVID-19 heeft ons gedwongen na te denken over hoe alle medewerkers de business op een veilige wijze kunnen continueren”, zegt Scott Kollar, senior director infrastructure shared services van Essilor Group. “Pulse Secure kwam met het antwoord en de flexibiliteit die wij zochten voor een naadloze transitie van werken op kantoor naar werken vanuit huis.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This