Extreme eerste netwerkbedrijf dat onbeperkt data biedt

10 juni 2020

Extreme Networks biedt als eerste ‘onbeperkt data’ aan zijn cloudklanten. Vanaf 1 juli beschikken alle abonnees van ExtremeCloud IQ Pilot gedurende de looptijd van hun abonnement over onbeperkte data. Bestaande abonnees van ExtremeCloud IQ krijgen nog dit jaar een upgrade naar onbeperkte data. Extreme stelt met dit aanbod binnen de sector de nieuwe norm voor toegang tot clouddata en inzicht. 


Gehanteerde bewaartermijnen  

  • Huidige standaard: 30 dagen, bij alle concurrenten  
  • Nieuwe standaard: onbeperkt, alleen bij Extreme Networks  

Voordelen van onbeperkt data 

  • Met onbeperkt data krijgen klanten optimale toegang tot historische data ten behoeve van toekomstige planning via één enkele gecentraliseerde beheertool. 
  • Terug kunnen kijken over een langere periode verdubbelt het aantal vergelijkingsintervallen: aan de minuten, uren, dagen en weken worden nu maanden, kwartalen, seizoenen en jaren toegevoegd. Dit maakt de sterk gewenste bedrijfsvergelijkingen op de midden- en lange termijn mogelijk. Zo kan een retailer de gegevens van alle Black Fridays naast elkaar zetten en op basis daarvan strategische besluiten nemen om de verkoop van dit jaar op te schroeven. Of neem een stadion dat op basis van nauwkeurige data en inzichten uit vorige evenementen over meerdere jaren kan bepalen welke investeringen de bezoekerservaring gaan verbeteren. 
  • Onbeperkte-datasets maken machine learning accurater en artificial intelligence preciezer. Dit resulteert in inzichten en resultaten die de doeltreffendheid verhogen en de risico’s verkleinen. 

ExtremeCloud IQ

  • ExtremeCloud IQ is momenteel het enige vierde-generatiecloudplatform op de markt. Het is ontwikkeld met ML en AI ter ondersteuning van het verzamelen van data om flexibele, gedistribueerde netwerken te bouwen, te beveiligen en te onderhouden. Het heeft meer dan één miljoen apparaten in beheer met een gemiddelde van ruim 25.000 administrator logins per dag en meer dan 4,6 miljard dagelijkse beheerberichten die de machine learning- en AI-motor voeden. Het platform heeft wereldwijd 15 regionale datacenters die worden gehost door Amazon, Google, en binnenkort Microsoft, zodat de infrastructuurvoorzieningen die in beheer zijn en de daaraan verbonden klanten meer dan zes petabytes aan data per dag kunnen verwerken. 
  • ExtremeCloud IQ is beschikbaar in verschillende serviceniveaus. ExtremeCloud IQ Connect biedt basis-apparaatbeheer en is gratis bij de afname van een ondersteund hardware-platform. ExtremeCloud IQ Pilot bouwt door op de features van Connect met geavanceerd infrastructuurbeheer, rapportages en hersteltools, met inzichten en analytics op basis van AI en ML. Een abonnement op Pilot kost 150 USD per jaar, ongeacht het apparaat dat in beheer is, of het om public, private of on-premise gaat en wie de preferred cloudservicepartner is. 
  • ExtremeCloud IQ is ISO/IEC 27001 gecertificeerd door de International Standards Organization (ISO). Extreme is de eerste cloudgedreven netwerkleverancier die door ISO is erkend om de inzet van best practices en regelingen op het gebied van informatiebeveiligingsmanagementsystemen. Ter ondersteuning van compliance-eisen zoals de AVG behouden alle klanten van ExtremeCloud IQ de mogelijkheid te allen tijde data te verwijderen. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This