Dematic lanceert webinarserie over intralogistiek

8 juni 2020

Dematic continueert de webinarserie Dematic Virtual Showcase. Experts van het bedrijf gaan klanten en journalisten uit de eerste hand informeren over intralogistieke oplossingen voor een breed scala van industrieën in 30 – 45 minuten online evenementen. De focus ligt op gerichte industriespecifieke oplossingen voor de levensmiddelenhandel, de proteïnemarkt, e-commerce en de koel- en diepvrieshandel. 

Hoogtepunten binnen de virtueel gepresenteerde oplossingen zijn de nieuwste versie van de Dematic Multishuttle, de Dematic Micro-Fulfillment oplossing, het geoptimaliseerde pallet hoogbouwmagazijn en het AMCAP (Automated Mixed Case Palletizing) en AutoStore systeem. Er komt tevens een extra presentatie over de branche-overkoepelende automatiseringsoplossing van Mobile Automation. Van 15 juni tot 2 juli worden wereldwijd meer dan 40 Web events aangeboden. Alle Europese events worden tijdens de ochtend in het Duits en in de namiddag in het Engels en Frans gegeven. Daarbij krijgen de deelnemers tevens live ondersteuning van de experts. Geïnteresseerden kunnen zich nu gratis registreren op http://www.dematic.com/virtualshowcase

“Nadat het online evenement in maart als vervanger van LogiMAT een levendige belangstelling en grote aantallen deelnemers kon registreren, hebben we besloten om verdere automatiseringsoplossingen in deze vorm te presenteren en dit in een wereldwijde context te doen”, zegt Rainer Buchmann, CEO van Dematic CE. Tijdens de Dematic Virtual Showcase presenteren experts niet alleen de productgerelateerde en brancheoverkoepelende oplossing van Mobile Automation, maar ook benaderingen die speciaal zijn afgestemd op specifieke sectoren van de industrie. Afhankelijk van het toepassingsgebied en het eisenprofiel wordt de nieuwste versie van de Dematic Multishuttle, de Dematic Micro-Fulfillment oplossing, de geoptimaliseerde palletopslagoplossing, het AMCAP (Automated Mixed Case Palletizing) en het AutoStore systeem gepresenteerd.

Het eerste Europese event op 22 juni richt zich op automatisering in e-commerce, die – vooral in de dagen van Corona – nog steeds hoogtij viert. 23 juni ligt de focus op automatiseringsoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Op 24 juni wordt dieper ingegaan op efficiënte automatiseringsmogelijkheden voor koel- en diepvriesleveranciers. Twee dagen later ligt de focus specifiek op voor de proteïnemarkt ontwikkelde warehouse-logistieke oplossingen. Van het plaatsen van het product in de opslagcontainer tot het laden van de containers in de vrachtwagen. Mobile Automation krijgt een extra blok met onderwerpen in het Engels en diverse data om uit te kiezen. Na de presentaties zijn de betrokken deskundigen nog beschikbaar voor live-gesprekken. Alle data zijn direct te vinden op http://www.dematic.com/virtualshowcase. Gratis registratie is daar ook mogelijk.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This