Progress Sitefinity 13 helpt ondernemingen digitale ervaringen te leveren die bijdragen aan bedrijfscontinuïteit

28 mei 2020

Progress, een leverancier van software en technologie voor applicatieontwikkeling en digitale ervaringen, heeft vandaag de release van Progress Sitefinity 13 Digital Experience Platform aangekondigd. Met deze release levert Progress mogelijkheden voor het maken van gepersonaliseerde digitale ervaringen op basis van cognitieve en data-gestuurde inzichten. Ook biedt deze nieuwe versie allerlei opties waardoor marketing- en IT-teams productiever kunnen samenwerken, met als resultaat doelmatige versnelling van de digital transformatie en grotere operationele efficiëntie.
 

Als gevolg van de recente ingrijpende gebeurtenissen wereldwijd is het economisch klimaat plotsklaps totaal veranderd. Dit heeft organisaties ertoe gedwongen beter gebruik te maken van technologische middelen om de banden met hun klanten, zakenpartners en werknemers te verstevigen. Bedrijven die voorheen steunden op ‘live’ evenementen of conventionele winkels moeten een inhaalslag gaan maken wat betreft digitale transformatie en hier nu echt de focus op leggen. Naadloze ervaringen bieden die gemakkelijk schaalbaar zijn om aan de onvoorspelbare vraag te voldoen, content via API’s verspreiden naar contactpunten op diverse kanalen, het klanttraject optimaliseren met behulp van gegevens uit verschillende pijlers en waarde genereren door middel van e-commerce: dit zijn allemaal cruciale vaardigheden in het huidige onvoorspelbare zakelijke klimaat. Dit zijn dan ook de belangrijkste technologische uitdagingen waar organisaties mee aan de slag moeten gaan om deze crisis te overleven.

“Sitefinity 13 maakt het voor bedrijven gemakkelijker om contact te houden met hun klanten door gepersonaliseerde digitale ervaringen op de gewenste schaal te creëren en onderhouden – dit is enorm belangrijk in de huidige situatie. Daarnaast helpt Sitefinity 13 marketing- en IT-teams om enerzijds het rendement van hun gezamenlijke projecten te verbeteren en anderzijds te voldoen aan de nieuwe behoeften op het gebied van digitale optimalisering en transformatie,” aldus Stephan Leferink, General Manager, Progress Benelux.

Volgens een onderzoek van Progress dat eerder dit jaar werd gepubliceerd, getiteld “Digital Experiences: Where the Industry Stands”, heeft 79% van de organisaties een mandaat om digitale ervaringen te gebruiken om concurrentievoordeel te behalen.

De nieuwe release van Sitefinity 13 biedt een arsenaal aan opties om digitale ervaringen te creëren die automatisering, selfservice en klantcontact via diverse kanalen mogelijk maken, zodat het rendement stijgt en de ‘total cost of ownership’ (TCO) daalt. Daarnaast zorgt Sitefinity 13 voor het stroomlijnen van marketing- en ontwikkelingstaken, maakt het gewone zakelijke activiteiten en technische uitdagingen eenvoudiger en helpt het bij het opschalen van de productiviteit van teams. Uw medewerkers kunnen een betere klantervaring bouwen en beheren door de volgende mogelijkheden van het platform te benutten: 

  • Een nieuwe productieve omgeving om digitale middelen te beheren en content op een consistente en efficiënte manier te classificeren.
  • De mogelijkheid om de vormgeving en uitstraling van de presentatie te bepalen bij het aanbieden van content via allerlei kanalen. Dit is mogelijk via de nieuwe paginaopmaak die content loskoppelt van presentatie wanneer content verspreid wordt via externe kanalen. 
  • Personalisatie op basis van aangepaste tags zoals titel, campagnebron of andere eigenschappen, en consistente, gepersonaliseerde ervaringen voor terugkerende bezoekers, ongeacht het oorspronkelijke contactpunt. 
  • Monitoren van klanttraject en online contactpunten op basis van machine learning. Op deze manier ontvangen marketeers proactief meldingen over contactpunten, wat hen helpt om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en het rendement van hun marketingcampagnes te verbeteren. 
  • Data-gestuurde analysetools om de prestaties van content te meten met een uitgebreid overzicht van alle initiatieven met betrekking tot personalisatie, plus de mogelijkheid om gegevens rechtstreeks te exporteren naar Google Data Studio voor nog meer analyseopties.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This