Koen Segers nieuwe Channel Director Belgium & Luxemburg bij Dell Technologies

28 mei 2020

Dell Technologies Belux heeft Koen Segers per direct aangesteld als nieuwe Channel Director Belgium & Luxembourg. Hij volgt Erwin Vanluchene op, die in februari van dit jaar vertrok.

Koen Segers zal het channel-team begeleiden dat resellers en partners ondersteunt. Doel is om deze deskundige businesspartners nog nauwer te betrekken en hen te laten zien hoe de diverse oplossingen en technologieën uit het Dell Technologies portfolio samen een oplossing zijn voor hun eindklanten. In deze functie rapporteert hij aan Alexandre Brousse, Vice President & General Manager Channel Western Europe. In zijn nieuwe rol zal Koen tevens ondersteund worden door Johan Verhaeren, die deze rol hiervoor ad interim uitvoerde.

Koen Segers is al vijftien jaar actief in de IT-sector en kwam in 2012 aan boord bij Dell Technologies (voor de fusie nog EMC). Hij doorliep de voorbije zeven jaar verschillende sales- en managementfuncties waaronder Global Professional Services Delivery Lead Belux, Director Western Europe Deployment Services en Enterprise Presales Lead Benelux. Het voorbije 1,5 jaar was hij aan de slag als District Sales Manager – Enterprise Benelux. 

Koen Segers, Channel Director Belgium & Luxembourg bij Dell Technologies: “Ik ben blij dat ik deze kans krijg binnen de vertrouwde omgeving. Ik geloof sterk dat Dell Technologies ideaal geplaatst is om bedrijven te helpen om de grote IT-uitdagingen van vandaag aan te gaan. Onze oplossingen – van datacenter oplossingen en end-point devices tot diverse software-, security en cloudtoepassingen – spelen in op de nieuwe markttrends, zoals working from home, Aritifical Intelligence en IoT. Ik ga me toewijden om, samen met mijn team en onze partners, de nieuwe technologieën zo toegankelijk mogelijk te maken voor hun eindklanten.”

Arnaud Bacros, General Manager Belgium & Luxembourg bij Dell Technologies:“Koen heeft de voorbije jaren bij ons bewezen dat hij uit het juiste hout is gesneden. Hij kent de oplossingen maar kent ook door zijn professionele achtergrond wat de pijnpunten en bottlenecks zijn waarmee de klanten worstelen. Zijn skills als getrainde communicator zijn ook een troef om de meerwaarde van de soms ingewikkelde digitale transformatie duidelijk te maken aan het resellerkanaal.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This