Dell Technologies helpt professionals productief te blijven met intelligente en veilige pc’s

20 mei 2020

Dell Technologies presenteert zijn meest intelligente en veilige zakelijke pc’s binnen zijn Latitude-, Precision- en OptiPlex-portfolio’s die werken nog efficiënter en veiliger maken, ongeacht de locatie. Als meest duurzame zakelijke PC-portfolio onderstrepen de vernieuwingen Dell’s commitment op het gebied van duurzaamheid dankzij gerecyclede materialen, duurzame verpakkingen, energie-efficiënte designs en EPEAT Gold-registraties.

Professionals werken slimmer met Dell Optimizer, de geautomatiseerde Artificial Intelligence-gebaseerde (AI) optimaliseringstechnologie die nu beschikbaar is op Latitude-, Precision- en OptiPlex-apparaten. De ingebouwde software past zich aan aan het werkgedrag van gebruikers om hen te helpen bij het focussen op belangrijke taken. Dell Optimizer is actief op de achtergrond voor betere overall prestaties van applicaties, waardoor gebruikers sneller kunnen inloggen en veilig uitloggen. Ook elimineert het echo’s en het reduceert achtergrondgeluiden tijdens conference calls: daarbij draagt het bij aan een langere accuduur.

“De pc speelt een belangrijke rol in de manier waarop we werken en anticipeert op wat we nodig hebben om productiever te zijn”, zegt Darrel Ward, senior vice president Client Product Group van Dell Technologies. “Tot aan het moment dat je inlogt voor je laatste videoconferentie van de dag heb je een pc nodig die zich aanpast aan de manier waarop jij werkt. Dat is waarom we inzetten op innovatie die meer intelligentie, een langere accuduur, krachtige speakers, een compact design en ondersteuning voor 5G biedt, waarbij we natuurlijk nooit onze duurzaamheidsdoelen uit het oog verliezen.”

“Het is zeer belangrijk om de juiste balans te bieden tussen portabiliteit en de juiste set aan productiviteitsfuncties. Professionals willen werken met een apparaat dat hen alles biedt wat ze nodig hebben om hun werk gedaan te krijgen”, aldus Maribel Lopez, oprichter en principal analyst van Lopez Research. “Mensen willen grotere schermen in kleinere ontwerpen, solide speakers voor excellente geluidskwaliteit, de mogelijkheid eenvoudig te switchen tussen wifi en 5G en ingebouwde AI-mogelijkheden die de prestaties optimaliseren en achtergrondgeluiden elimineren. Zo kunnen ze slimmer werken op elke locatie.”

Boost productiviteit 

De nieuwe, intelligente Latitude PC’s en 2-in-1’s passen zich aan aan hoe mensen werken. De nieuwe, ultra-premium 9000-serie en compleet opnieuw ontworpen 7000-serie hebben een aluminium behuizing, een langere accuduur, verschillende poorten en dunne schermranden aan vier zijden waardoor je nog meer ziet. Ze zijn beschikbaar met 10th Gen Intel vPro-processors en Intel Wi-Fi 6 (Gig+)8 voor bijna drie keer hogere snelheden. De Latitude-machine biedt de kracht, prestaties en wereldwijde connectiviteit voor zakelijk gebruik.

Voor executives en professionals die veel reizen en die het beste willen op het gebied van design, kracht en connectiviteit, is de Latitude 9510 de kleinste, lichtste en meest intelligente 15-inch business pc. De pc heeft een ingebouwd 5G-ready design, biedt tot wel 34 uur aan accuduur, weegt vanaf 1,4 kilo en biedt een verbeterde conference-ervaring dankzij krachtige ingebouwde speakers en microfoons. Hij biedt als eerste Project Athena-verified zakelijke pc met 10th Gen Intel vPro-processors1 de kracht en prestaties die teams nodig hebben om overal productief te zijn.

Balans tussen prestaties en draagbaarheid

De Latitude 7410 en 7310 zijn de kleinste 14-inch en 13-inch premium zakelijke laptops. Ze zijn tevens te configureren als 2-in-1 en de Latitude 7410 biedt het eerste 4K low blue light-scherm in de markt op een premium, zakelijke PC voor verbeterde leesbaarheid en optimaal oogcomfort.

Mobiele werkstations

Dell heeft zijn Precision workstation-portfolio opnieuw vormgegeven om zware workloads zoals intensieve grafische processen, data-analyse en CAD-modellering te kunnen verwerken. Met een kleinere vormgeving, slank design en thermische innovaties bieden de nieuwe Precision mobiele werkstations verbeterde prestaties en ISV-certificeringen met professionele graphics van NVIDIA en de laatste 10th Gen Intel Core vPro- en Xeon-processors.

Ze zijn ontworpen voor creatievelingen en professionals die hoge prestaties en prachtig design willen zonder het formaat en gewicht van traditionele workstations. De Dell Precision 5550 en 5750 zijn de kleinste en dunste 15-inch- en 17-inch mobiele workstations ter wereld1. Creatievelingen en engineers kunnen meer zien en doen dankzij het 16:10 4-sided InfinityEdge-beeldscherm (tot HDR 400). De geheel nieuwe Precision 5750 is ook VR/AR en AR Ready voor razendsnelle rendering, gedetailleerde visualisaties en complexe simulaties.

Compacte desktops met een smart design

Voor industrieën zoals de gezondheidszorg en onderwijs, die vertrouwen op de betrouwbaarheid van desktops, introduceert Dell nieuw vormgegeven OptiPlex towers en uitgebreide all-in-ones met flexibele configuraties in ruimtebesparende designs.

IT-professionals hebben met Unified Workspace de vrijheid en flexibiliteit om ready-to-work-ervaringen op te zetten vanaf dag 1, ongeacht de plek waar werknemers werken. Van thuiswerkers tot en met creatievelingen en engineers; IT kan eenvoudig bepalen welke apparaten het beste aansluiten op de situatie, locatie en werkstijl van werknemers dankzij Dell’s nieuwe Workforce Persona QuickStart.

Grote bedrijven en kleine ondernemingen hebben toegang tot Dell’s pc’s, ondersteuning en software voor betaalbare en voorspelbare kosten met Dell PCaaS, wat onderdeel uitmaakt van het Dell Technologies on Demand-portfolio. Bedrijven kunnen hun ‘fleet’ elke 36 maanden verversen met de laatste pc’s en weten dat ze altijd de meest veilige, zakelijke pc’s gebruiken, zelfs als het gaat om stille aanvallen op BIOS-niveau.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This