Celonis stelt Arsenio Otero aan als Chief Operating Officer

11 mei 2020

Celonis verwelkomt Arsenio Otero bij de organisatie als Chief Operating Officer (COO). De afgelopen negen jaar was Arsenio Otera actief als COO bij Salesforce International, waar hij een grote impact had op de groeicijfers van het bedrijf. In zijn rol als COO bij Celonis zet Arsenio Otero zich in om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen.

Arsenio heeft inmiddels bijna twintig jaar ervaring in schaalvergroting binnen (internationale) organisaties en hij gaat zich richten op de go-to-market strategie, demand generation en belangrijke groeiprogramma’s zoals verkoop en klantsucces. Celonis ontwikkelt zich al sinds de oprichting in 2011 ontzettend snel; alleen al in 2019 is het bedrijf met meer dan 130 procent gegroeid.

Alexander Rinke, mede-CEO bij Celonis, zegt: “We zijn blij dat Arsenio Otero zich bij ons team voegt. Zijn expertise is legendarisch, en zijn uitgebreide ervaring en bewezen leiderschap in het aansturen van groeiprogramma’s en schaalvergroting zal de verdere wereldwijde expansie van ons bedrijf ondersteunen. We hebben het voorrecht om een leidinggevende van Arsenio’s kaliber aan Celonis te mogen verwelkomen terwijl we ons snelle groeiritme voortzetten”.

“Sinds het begin van mijn carrière ben ik geïnteresseerd in het stimuleren van organisatorische uitmuntendheid binnen bedrijven. Ik ben zeer gepassioneerd in het bouwen van data-gedreven bedrijfsmodellen die organisaties in staat stellen om hun volledige potentieel te bereiken. Dat is de reden waarom ik zo enthousiast ben over het toetreden tot het Celonis-team, aangezien zij dezelfde visie delen. Celonis heeft een krachtige technologie gecreëerd die niet alleen bedrijfsprocessen begrijpt, maar ook de mogelijkheid heeft om actie te ondernemen en frictie te verwijderen om ervoor te zorgen dat elk proces het hoogst mogelijke potentieel levert”, aldus Arsenio Otero.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This