Dell EMC PowerStore zet nieuwe standaard voor prestaties en flexibiliteit van opslaginfrastructuur

5 mei 2020

Dell Technologies kondigt vandaag Dell EMC PowerStore aan. Dit gloednieuwe en moderne infrastructuurplatform is van de grond af ontwikkeld  met de beste technologie en expertise om de uitdagingen in het huidige datatijdperk te overwinnen.

“Volgens klanten is een grote bottleneck om hun digitale transformatie-initiatieven te realiseren het constante getouwtrek tussen het ondersteunen van het steeds groter aantal workloads – van traditionele IT-toepassingen tot data-analyse – en de dagelijkse realiteit van het budgetbeperkingen en de complexiteit van hun bestaande IT-infrastructuur”, vertelt Dan Inbar, General Manager Storage bij Dell Technologies. “Dell EMC PowerStore, onze recentste opslagoplossing, combineert automatisering, next-gen technologie en een gloednieuwe softwarearchitectuur om een infrastructuur te leveren die organisaties helpt om aan deze opslagbehoeften te voldoen.”

Moderne infrastructuur voor het datatijdperk

PowerStore is ontworpen om een continue beschikbaarheid (99,9999%) te garanderen. Hierdoor kunnen organisaties hun besluitvorming, toegang tot gegevens en applicatieprestaties versnellen.

 • Elke workload: PowerStore vereenvoudigt de IT-infrastructuur door een breed scala aan traditionele en moderne workloads te ondersteunen.
 • Geoptimaliseerde prestaties: PowerStore is zeven keer sneller en reageert drie keer sneller dan eerdere Dell EMC-midrangeopslagarrays. Dit is dankzij het end-to-end NVMe-ontwerp en de ondersteuning voor Storage Class Memory als permanente opslag op basis van de dual port Intel Optane SSD’s.
 • Hogere efficiëntie: Klanten kunnen zowel op hun IT-budget als IT-capaciteit besparen met continue deduplicatie, comprimeren en een gegarandeerde 4:1-datareductie technologie zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.    

Dankzij Machine Learning en intelligente automatisering kunnen toepassingen en diensten sneller worden geleverd met tot 99% minder interactie:

 • Programmeerbare infrastructuur: Dit vereenvoudigt de ontwikkeling van applicaties en verkort tevens de implementatietijd van dagen naar seconden; met VMware-integratie en ondersteuning voor toonaangevende beheer- en orchestration frameworks, waaronder Kubernetes, Ansible en VMware vRealize Orchestrator.
 • Autonome infrastructuur: Geïntegreerde machine learning automatiseert arbeidsintensieve processen zoals migraties, load balancing en probleemoplossing.
 • Beter inzicht in de infrastructuur: Dell EMC CloudIQ opslagmonitoring- en analysesoftware combineert machine learning en menselijke intelligentie voor real-time prestatie- en capaciteitsanalyse en historische tracking voor een eenvoudige weergave van de Dell EMC-infrastructuur.

PowerStore zal de datacenteractiviteiten transformeren en organisaties in staat stellen om hun infrastructuur mee te laten evolueren met hun steeds veranderende bedrijfsbehoeften dankzij: 

 • Container-based architectuur: PowerStoreOS, de op containers gebaseerde softwarearchitectuur van het systeem, maakt standaardisatie en een snelle time-to-market mogelijk voor nieuwe functies.
 • AppsON: Het is de enige storage array met een ingebouwde VMware ESXi Hypervisor. Admins kunnen apps nu direct op de array implementeren voor meer flexibiliteit. AppsON is een primeur in de sector en is ideaal voor data-intensieve workloads in core- of edge-locaties.
 • Eenvoud van migratie: Nieuwe tools in de PowerStore Manager wizard stellen klanten in staat om volledige migraties te automatiseren in minder dan tien clicks.  Klanten kunnen tevens gebruik maken van een aantal opties om te migreren vanuit bestaande storage zoals Unity, SC, PS Series, VNX en XtremIO.
 • Dell Technologies On Demand (DTOD): Met DTOD kunnen PowerStore-klanten snel reageren op pieken in workloads en nieuwe serviceaanvragen met een flexibele capaciteit en cloud-kosten. Organisaties kunnen kiezen tussen verschillende flexibele pay-per-use opties met een engagement op korte- en lange termijn, zoals bijvoorbeeld een nieuwe jaartermijn voor flexibel gebruik. Wereldwijde ondersteuning, implementatie en managed services kunnen worden opgenomen om het beheer van de IT-infrastructuur te helpen vereenvoudigen.

 
Dell EMC Future-Proof programma nu met Anytime Upgrades

PowerStore valt onder het Dell EMC Future-Proof Program, dat een grotere keuze, prognoses en investeringsbescherming biedt door middel van nieuwe Anytime Upgrades, het meest flexibele upgradeprogramma in de sector.  
 
In tegenstelling tot andere upgradeprogramma’s kunnen klanten hun PowerStore-prestaties en -capaciteit op elk gewenst moment uitbreiden of verbeteren, zonder extra aankopen of licenties. De combinatie van Anytime Upgrades en de aanpasbare architectuur van Dell EMC PowerStore maakt een einde aan storende platformmigraties.

“Als organisaties hun IT-infrastructuur moderniseren, moeten ze technologie omarmen die de activiteiten vereenvoudigt, de complexiteit uitschakelt en kan schalen in het licht van de exponentiële datagroei. Door Dell EMC PowerStore te ontwikkelen vanuit een infrastructuurgericht oogpunt, heeft Dell Technologies een platform gecreëerd dat de IT-uitdagingen van vandaag gemakkelijk kan aanpakken en tegelijkertijd flexibel en schaalbaar genoeg is om aan de toekomstige IT-behoeften te voldoen”, zegt Eric Burgener, Research VP, Infrastructure Systems, Platforms and Technologies Group bij IDC.

Flexibiliteit in de cloud met PowerStore

Klanten kunnen de PowerStore oplossingen gebruiken op de manier die het beste aansluit bij hun eigen cloudstrategie en bedrijfsbehoeften:

 • Dell Technologies Cloud Validated Design for PowerStore voor het flexibel inzetten van veeleisende workloads in hybride cloudomgevingen.
 • Dell EMC Cloud Storage Services kan PowerStore rechtstreeks – als een managed service – aansluiten op alle belangrijke publieke clouds, waaronder Amazon Web Services (AWS), Azure en Google Cloud. Cloud Storage Services biedt ook Data Recovery as a Service (DRaaS) aan de VMware Cloud op AWS.
 • PowerStore kan ook worden ingezet als opslag binnen de autonome infrastructuur van Dell EMC PowerOne, wat de transitie van een organisatie naar cloudachtige activiteiten versnelt.

Dell EMC PowerStore is nu wereldwijd beschikbaar. Dell EMC PowerStore zal deze zomer als optie beschikbaar zijn voor PowerOne autonome infrastructuur.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This