Dell Technologies biedt zijn partners financiële ondersteuning om hun bedrijfscontinuïteit te verzekeren

24 april 2020

Dell Technologies herschikt zijn Market Development Fund (MDF) en Business Development Fund (BDF) voor zijn partners. Het wil hen hiermee financiële ondersteuning bieden tijdens deze COVID-19 pandemie. Daarnaast blijven de vele aanvullende financieringsmogelijkheden en -programma’s beschikbaar voor partners, waaronder de Dell Technologies Working Capital Solutions (WCS) en Dell Financial Services (DFS). Beide programma’s bieden partners meer flexibiliteit en de mogelijkheid om te blijven groeien zonder de extra complexiteit van vooruitbetalingen.

Working Capital Solutions (WCS) van Dell Technologies is een extra programma dat partners door deze periode van onzekerheid heen helpt door hen zeer gunstige betalingsvoorwaarden – wellicht een van de gunstigste in de sector – aan te bieden. Daarnaast voorziet Dell Technologies een grotere kredietcapaciteit en een vereenvoudiging van het beheer van de crediteurenadministratie van de partners dankzij de online tools.

Dell Financial Services (DFS) op zijn beurt blijft betalingsoplossingen bieden voor organisaties die flexibelere aflossingstermijnen nodig hebben, en voor partners die hulp kunnen gebruiken bij het beheer van de cashflow of kredietrisicobeheersing.  

Johan Vanhaeren, Channel Director ad-interim Belux bij Dell Technologies: “De COVID-19-pandemie heeft een grote impact op bedrijven. Zoiets is nog nooit eerder voorgekomen en wij vinden het onze taak om onze partners deze uitzonderlijke steunmaatregelen te bieden – zodat zij zonder financiële zorgen onze klanten kunnen blijven ondersteunen bij het opzetten en implementeren van IT-projecten. Meer dan ooit tevoren moeten we in ons ecosysteem met en community van partners allemaal samenwerken en stand te houden in geval van tegenspoed.” 

Meer details en specifieke informatie over hoe Dell Technologies zijn partners ondersteunt, vindt u in deze blog van Joyce Mullen, President Global Channel, Embedded & Edge Solutions by Dell Technologies. 

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This