Appian kondigt Appian World 2020 Virtual Edition aan op 12 en 13 mei 2020

22 april 2020

Appian zal op 12 en 13 mei 2020 de virtuele editie van Appian World 2020 organiseren. Het virtuele evenement van dit jaar geeft elke deelnemer de beste plek voor ‘s werelds belangrijkste conferentie over low-code automatisering. Registreren kan kosteloos op https://ap.pn/3crB7qw.

De agenda staat vol met live en on-demand presentaties over Artificial Intelligence, Robotic Process Automation, low-code ontwikkeling, cloud beveiliging, DevOps, IT governance en nog veel meer. Sessies over Appian’s gratis COVID-19 applicatie en andere toepassingen zullen laten zien waarom low-code automatisering juist nu van essentieel belang is in tijden van verandering.

Keynote sprekers zijn onder andere:

  • Kristie Grinnell, VP, Global CIO en Chief Supply Chain Officer, General Dynamics Information Technology
  • Michael Woolley, Principal, Retail Systems, The Vanguard Group
  • Matt Calkins, CEO, Appian
  • Michael Beckley, Chief Technology Officer en oprichter, Appian

Leer van Appian’s productexperts, industrie-analisten en business leaders, en kom in contact met de presentatoren van de sessies in live Q&A’s. Deelnemers kunnen presentaties bijwonen van onder andere AmeriHealth, Biogen, Conference of State Bank Supervisors (CSBS), ENI, Fannie Mae, Federal Drug Administration, General Dynamics Information Technology, Health Care Service Corporation, Johnson & Johnson, Premera Blue Cross, Syneos Health, The Howard Hughes Corporation, Vanguard, en de United States Air Force.

 

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This