F5 voegt CTO van PayPal toe aan Board of Directors

21 april 2020

F5 Networks heeft Sri Shivanada toegevoegd aan de Board of Directors. Shivananda is senior vice president en Chief Technology Officer van PayPal Holdings, Inc. en stuurt daar Technology Platforms & Experiences aan, waarmee hij verantwoordelijk is voor de veilige, betrouwbare en schaalbare infrastructuur en het wereldwijde platform voor digitale betalingen. Hiervoor had hij de leiding over het platform en de infrastructuur bij eBay. Zijn ervaring in cloud services en data-architectuur gaat hij nu adviserend inzetten bij F5.

 
“Sri heeft zich gedurende zijn carrière gericht op hoe je services met technologie makkelijker, betaalbaarder en veiliger kan maken”, aldus François Locoh-Donou, president en CEO van F5. “Zijn achtergrond is van enorme waarde voor F5, zeker nu we ons aanbod richting klanten verbreden naar SaaS, cloud en digitale go-to-market initiatieven.”
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This