commercetools opent Integration Marketplace

15 april 2020

commercetools, een platform voor nieuwe-generatie B2C- en B2B-commerce, lanceert zijn nieuwe Integration Marketplace met goedgekeurde extensies en integraties van derde partijen voor het platform van commercetools. Door de toegang tot deze integraties makkelijker te maken, kunnen gebruikers hun platforms sneller verbinden met andere vitale functionaliteiten, zoals contentmanagement-, fraudepreventie- en Digital Customer Experience Management-systemen.

 
De Integration Marketplace van commercetools biedt klanten, potentiële klanten en partners een brede selectie van ondersteunde integraties en extensies van derde partijen, allemaal op één plek. De nieuwe marktplaats benut de technologiepartnerships van commercetools, dat nauw met elke partner heeft samengewerkt om de kwaliteit van elke integratie te waarborgen.
 
“Deze nieuwe marktplaats bouwt voort op het gegeven dat ons moderne commerceplatform klanten in staat stelt om probleemloos functionaliteit toe te voegen en het platform te verbinden met andere tools en oplossingen binnen een zakelijke omgeving”, zegt Ivo Bronsveld, Head of Integrations van commercetools. “Kwaliteit is de basis van dit nieuwe aanbod, en daarom hebben we samengewerkt met andere leiders op het gebied van commercetechnologie, zodat we er zeker van zijn dat klanten gemakkelijk een naadloze ervaring kunnen bieden met extra functionaliteit waarop ze kunnen bouwen.”
 
“Het gemak waarmee best-of-breed-oplossingen te koppelen zijn met kwalitatief hoogwaardige integraties en extensies is waardevol bij het besparen op tijd en kosten, terwijl iedere dag een superieure en naadloze ervaring te bieden is. In deze zeer uitdagende periode voor de retail is het nog crucialer om snel een gebruiksvriendelijke online commerce-ervaring te kunnen bieden”, aldus Bronsveld.
 
De Integration Marketplace start met de eerste reeks van bijna twintig integraties. Andere volgen de komende tijd. De eerste reeks omvat onder andere: 
 
 • Vue Storefront – een mobile-first, headless front-end-oplossing
 • Adyen – ‘s werelds eerste gemeenschappelijke betalingsplatform, dat voorziet in een betalingsgateway, risk-management-systeem en acquirer in één
 • Amplience Content Hub – een modern contentmanagementplatform dat de manier waarop klanten hun content plannen, creëren, beheren en leveren drastisch vereenvoudigt
 • Bloomreach – headless CMS en AI-mogelijkheden
 • Checkout.com – betalingen voor bedrijven wereldwijd via een gemeenschappelijk platform
 • Crescodata – krachtige data-mapping en middleware voor automation
 • Constructor.io – site-search op basis van AI voor meer conversie en omzet
 • Contentful – volgende-generatie contentplatform voor het creëren van digitale ervaringen op grote schaal
 • Contentstack – gepersonaliseerde, omnichannel digitale ervaringen
 • Crafter Software – open source, op Git gebaseerd Dynamic CMS
 • Crownpeak – cloud-first Digital Experience Management-oplossing
 • Translations.com – taal- en vertaaldiensten
 • Magnolia – headless contentmanagement-oplossing
 • Sift – online fraude- & misbruikpreventie
 • Mobify – moderne webstore voor headless commerce
 • Vamp – intelligente A/B-testen van nieuwe functies en features
 • Vertex – geautomatiseerd tax-management 
 • Fluent Commerce – Cloud-native gedistribueerd order- en voorraadbeheer voor de grootzakelijke markt

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This