NTT zet Philippe Urbain aan hoofd van Europese divisies voor Employee en Customer Experience

10 april 2020

NTT heeft per 1 april de Belg Philippe Urbain benoemd tot Vice President ‘Intelligent Business and Intelligent Workplace Solutions’ voor Europa. Hij wordt zo verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de divisies bij NTT Ltd. die organisaties helpen om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan klanten en medewerkers. Een brugfunctie, waarbij Urbain de vele innovatieve oplossingen en technologieën van moederhuis NTT helpt ingang vinden in onze regio.

Philippe Urbain, tot voor kort Solutions Director bij NTT Ltd. in België (voordien Dimension Data), startte zijn carrière in de contactcenterwereld. Die ervaring om mensen efficiënt en correct te helpen en zo te binden aan een organisatie, heeft hij altijd gekoesterd. Urbain keert terug naar zijn oude liefde op een cruciaal moment.

“Net nu komt alles in een stroomversnelling: automatiseren en hyperpersonalisatie zijn het nieuwe normaal en straks zullen IoT- en AI-toepassingen overal aanwezig zijn. Er komt een heel nieuwe wereld aan”, aldus Urbain. 

NTT Ltd. wil organisaties over heel Europa helpen om die kansen ten volle te benutten en succesvol de omslag te maken naar een betere manier van (samen)werken die perfect aansluit op de verwachtingen van klanten, partners en medewerkers. 

“Alleen zo kunnen onze bedrijven en organisaties een duurzame relatie aanknopen met klanten en medewerkers. En dat maakt straks het verschil tussen winnen of verliezen. Hebben we recent niet allemaal ondervonden hoe belangrijk technologie is om vlot in verbinding te staan met elkaar? En dat is nog maar het begin.”, besluit Urbain.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This