Microsoft lanceert Microsoft 365 Business Voice

9 april 2020

Microsoft lanceert vandaag in Nederland Microsoft 365 Business Voice voor bedrijven. Met Business Voice kunnen organisaties van elke omvang bellen en gebeld worden via Microsoft Teams. Voorheen was deze functionaliteit enkel gericht op organisaties met Enterprise licenties, nu is deze toe te voegen op Business licenties.

Het nieuwe telefoonsysteem is onderdeel van Microsoft 365 – voorheen bekend als Office 365 – en brengt vaste telefonie, chatten, (video) vergaderen en agenda’s samen tot één platform: Microsoft Teams. Daarmee profiteren gebruikers en IT-beheerders van een compleet, veilig en eenvoudig te gebruiken en beheren telefoonsysteem. Microsoft werkt voor Business Voice samen met de grote Nederlandse telecomproviders KPN/RoutIT, Vodafone en T-Mobile. Zij bieden hun telefonie-abonnementen aan in combinatie met Microsoft Teams. Daarnaast werkt Microsoft samen met diverse distributie partners die deze dienst ook aanbieden.

“Het is uniek dat alle grote Nederlandse telecom providers hun diensten aanbieden in combinatie met Microsoft 365 Business Voice. Dit biedt organisaties keuzevrijheid en flexibiliteit”, aldus Remco de Kramer, Product Marketing Manager bij Microsoft.

 

Pin It on Pinterest

Share This