Nieuwe WiFi 6 accesspoint van Zyxel

27 maart 2020

Zyxel Networks biedt end-to-end oplossingen op het gebied van netwerktechnologie en introduceert een nieuwe Access Point (AP) met ondersteuning voor WiFi 6, de WAX650S. Deze nieuwe generatie AP’s biedt 40 procent snellere gegevensoverdracht. De WAX650S is ontworpen voor hotels, middelgrote en kleine bedrijven, scholen of woonruimtes met een hoge dichtheid en vereenvoudigt het leven van studenten en docenten door het probleem van netwerkcongestie in computerinfrastructuren te vermijden.

Zyxel’s nieuwe product met WiFi 6-ondersteuning, WAX650S, biedt snelle ononderbroken communicatie en kan problemen zoals trage downloadtijden en het haperen of storen van het beeld tijdens het bekijken van 4K-video voorkomen. Volgens Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux, maken Zyxel’s WiFi 6 AP’s betrouwbare videoconferenties mogelijk in ultra HD-kwaliteit. Bij 4K-videovergaderingen heeft elke gebruiker 40 Mbit/s bandbreedte nodig. AP’s met WiFi 6-ondersteuning kunnen eenvoudig de totale bandbreedte van het netwerk vergroten. De nieuwe accesspoint kan elke gebruiker een ultra HD video-ervaring bieden, en de latency tot 10 ms verlagen bij problemen in de internetnetwerkinfrastructuur.
 

Meer apparaten aansluiten

Dankzij de ondersteuning van OFDMA- en BSS-color-technologie kan de WAX650S veel apparaten met dezelfde snelheid op internet aansluiten, zonder beperkingen aan de capaciteit van de bandbreedte. Dankzij deze functie kunnen bijvoorbeeld alle apparaten van studenten die zijn aangesloten op het access point in scholen, eenvoudig en zonder vertraging multimediaal onderwijsmateriaal downloaden.
Dit verbetert de kwaliteit van het digitale leven op scholen en biedt ononderbroken communicatievrijheid in klaslokalen. Met het nieuwe product kunnen veel meer studenten en docenten comfortabel online werken.
 

Oplossing tegen interferentie

Met de nieuwe intelligente antennetechnologie van Zyxel wordt het probleem van kanaalinterferentie geëlimineerd en de netwerkprestaties gemaximaliseerd. Zo kan iedereen die tegelijkertijd van hetzelfde snelle netwerk profiteren in drukke omgevingen, zoals hotels, ziekenhuizen, campussen en fabrieken.
 
Het frequent gebruik van nieuwe technologieën in digitale bedrijven vereist een sterke netwerkinfrastructuur. Met deze nieuwe accesspoint wil Zyxel een perfecte infrastructuurervaring bieden voor bedrijven van elke omvang.
 

Flexibiliteit met Nebula Flex

De 11ax AP-serie kan ook worden geïntegreerd met de NebulaFlex-oplossing van Zyxel en wordt geleverd met een pro-pack licentie van één jaar. Door te integreren met Nebula kunnen scholen profiteren van het cloudnetwerk en hun systemen op afstand beheren zonder een speciaal IT-team. Een Nebula pro-pack garandeert ononderbroken communicatie door zijn rapportage-opties die de mogelijkheid bieden om draadloos netwerkverkeer te monitoren, netwerkprestaties te controleren, problemen snel te detecteren en erop te reageren.
 
 
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This