BT lanceert nieuwe adviesdiensten op het gebied van cybersecurity

20 maart 2020

BT lanceert heeft nieuwe Security Advisory Services gelanceerd . De nieuwe dienst biedt organisaties over de hele wereld begeleiding bij strategische beveiligingsactiviteiten. Hiermee voorziet het in de behoefte naar deskundige begeleiding, terwijl klanten navigeren door het hedendaagse complexe cyberbeveiligingslandschap.

Ongeveer 300 gespecialiseerde medewerkers vormen samen BT Security Advisory Services, onder leiding van Tris Morgan. Ze worden hierbij ondersteund door het bredere BT Securityteam. Dit team beschermt BT tegen 125.000 cyberaanvallen per maand en biedt beveiligingsoplossingen aan consumenten, overheden en bedrijven, waaronder enkele van ‘s werelds bekendste merken.  

De nieuwe dienst helpt organisaties in alle fasen van het beveiligingstraject bij het beoordelen en testen van beveiligingsactiviteiten. Zo komen ze samen tot de oplossing die het best aansluit bij de behoeften van de organisatie – of dat nu vereist dat er een geheel nieuwe beveiligingsstrategie wordt ontwikkeld, of dat hun bescherming wordt opgeschroefd om de nieuwste bedreigingen en trends te bestrijden.

Kevin Brown, Managing Director van BT Security, zegt: “De oprichting van de Advisory Services-praktijk is de volgende stap in de strategie van BT Security. Het erkent dat de optimale manier om een organisatie te beveiligen vraagt om een voortdurende en strategische evolutie van hun beveiligingshouding. Tris brengt een schat aan ervaring mee in het leveren van geavanceerde cyberoplossingen en -begeleiding aan zowel de publieke als de private sector. Dit maakt hem de aangewezen persoon om de strategische richting te geven waar organisaties naar op zoek zijn”.

De diensten worden onderverdeeld in vier hoofdcategorieën: cyber threat; zero trust; governance, risk & compliance; en cloud security. Iedere categorie biedt een scala aan oplossingen voor de beveiligingsvraagstukken die vandaag de dag spelen, en helpt klanten zich voor te bereiden op de belangrijkste nieuwe technologieën en uitdagingen van de toekomst. De diensten worden beschikbaar gesteld voor zowel kleine en middelgrote ondernemingen als multinationals en overheidsorganisaties.

 

 

De Advisory Services-praktijk biedt ook oplossingen die gericht zijn op een aantal geografische en industrie-specifieke uitdagingen, zoals bedrijven die veilig willen uitbreiden naar snelgroeiende markten, of bedrijven die veilig gebruik willen maken van meer automatisering en IoT. Het ethische hackingteam van BT Security speelt ook een rol in de nieuwe dienst en biedt penetratietesten aan voor klanten die hun beveiliging robuust willen testen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This