Rubrik benoemt Dan Rogers, voormalig CMO ServiceNow, tot president

17 maart 2020

Rubrik stelt Dan Rogers aan als president. Rogers wordt verantwoordelijk voor de Go-To-Market Operations van het cloud data management bedrijf. In nauwe samenwerking met Rubrik’s CRO, Brett Shirk, zal Rogers werken aan het uitbouwen van Rubrik’s momentum en het versnellen van de wereldwijde groei van het bedrijf. Rogers rapporteert aan CEO en co-founder Bipul Sinha.

“Dan heeft een geweldige reputatie opgebouwd in het opschalen van bedrijven in de cloud, waaronder Microsoft, Salesforce, Amazon Web Services en ServiceNow”, aldus Bipul Sinha. “Ons laatste fiscale jaar was erg succesvol, omdat steeds meer bedrijven onze oplossingen omarmen. Zij worden hierdoor geholpen met de huidige uitdagingen op het gebied van gegevensbeheer. Met de toevoeging van Dan aan ons MT willen we verder groeien en ons momentum optimaal benutten.”

Dan Rogers was onlangs werkzaam als CMO bij ServiceNow, waar hij de afgelopen vier jaar een belangrijke rol speelde bij het innoveren en uitbouwen van het bedrijf. Onder Roger’s leiding maakte ServiceNow een sterke groei door (3,5 miljard dollar omzet, 33% jaarlijks groei) en werd het uitgeroepen tot een van de snelst groeiende S&P 500 Enterprise Software bedrijven. Rogers droeg verantwoordelijkheid voor de GTM-strategie van productlancering tot en met verkoopstategie in de channel, waaronder de prijsstelling en verpakking, vraagontwikkeling, productmarketing, salesontwikkeling en klantsuccessen. Voorafgaand aan ServiceNow bekleedde hij leidinggevende functies bij onder andere AWS, Salesforce en Microsoft.

“Data is het meest waardevolle bezit van iedere organisatie, en elk bedrijf ondergaat een datatransformatie. Meer dan 2500 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Rubrik voor het beheren, besturen en ordenen van hun kritieke data. Rubrik is dan ook hard op weg om het toonaangevende dataplatform te worden”, aldus Rogers. “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Rubrik’s uitzonderlijke management-, sales- en development team om de volgende groeifase van het bedrijf te versnellen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This