Insight verwerft Frans digitaal consultancybureau vNext

17 maart 2020

Insight Enterprises heeft de overname aangekondigd van het Franseconsultancy- en dienstenbureau vNext. vNext is marktleider op het gebied van digitale consultancydiensten en managed services en is gespecialiseerd in Microsoft Cloud-oplossingen.

De overname van vNext versterkt ook de Microsoft Cloud Solutions expertise van Insight België. De consultants van vNext kunnen ook ingezet worden om Belgische klanten te adviseren over en begeleiden bij Microsoft Cloud projecten.
 
Insight biedt geavanceerde technologische oplossingen voor bedrijven. Door de overname van vNext bereidt Insight zijn capaciteit uit voor het leveren van consultancy- en implementatiediensten om zijn klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Insight zal zijn klanten gericht blijven helpen om hun werknemers met elkaar te verbinden en hun manier van werken te transformeren. Het levert daartoe datacenter- en clouddiensten om bedrijven wendbaar te maken en consultancydiensten om bedrijfstransformatie mogelijk te maken.
 
vNext is opgericht in 2010 en wordt door Microsoft erkend als een toonaangevende Cloud Service Provider en heeft de status van Gold Certified Partner Program bereikt. Het bedrijf heeft cloud-diensten en -oplossingen geïmplementeerd en beheerd voor grote tot middelgrote nationale en internationale klanten. Het vNext-team zal in het voorjaar van 2020 geleidelijk aan geïntegreerd worden in Insight France, waarbij een team van tweehonderd mensen – waaronder consultants en specialisten op het gebied van Microsoft-technologieën – zal gevormd worden.
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This