Rackspace investeert in EMEA met uitbreiding naar het Midden-Oosten

13 maart 2020

Rackspace investeert in 2020 aanzienlijk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) als onderdeel van haar ambitie om het beste technologiebedrijf wereldwijd te zijn. In lijn hiermee kondigt het bedrijf vandaag zijn uitbreiding naar het Midden-Oosten aan om de ondersteuning van lokale klanten te verbeteren.

De uitbreiding wordt ondersteund door een investering van meerdere miljoenen dollars en omvat de lancering van een hub in Dubai, VAE, waar een sales- en marketingteam en serviceconsultants komen te werken. De focus op recruitment zal het lokale tekort aan vaardigheden op het gebied van cloud services ondervangen, waardoor de klantervaring in de regio verder kan worden verbeterd.

De stap volgt op het blijvende succes van Rackspace in het Midden-Oosten, met momenteel meer dan 500 klanten in de regio, maar ook op de marktgroei en de ontwikkelingen binnen de cloud services.

George Pawlyszyn is aangesteld als General Manager, Middle East and Africa (MEA) bij Rackspace. Hij zal zich richten op het continu leveren van betrouwbare en objectieve expertise om klanten veilig naar de cloud te migreren en omgevingen van bestaande klanten te verbeteren. Hierbij werkt hij nauw samen met partners als Amazon Web Services, Google Cloud Platform en Microsoft Azure.

George heeft meer dan 30 jaar ervaring in management en business development. Hij maakt de overstap van IBM, waar hij verantwoordelijk was voor het aansturen van grootschalige en lange termijn strategische diensten in zijn Business Development Executive – MEA Leader rol.

Martin Blackburn, Managing Director, EMEA, Rackspace vertelt: “De strategische stap om ons dichtbij klanten in het Midden-Oosten te vestigen past bij onze missie om het beste technologiedienstenbedrijf ter wereld te zijn. De cloudmarkt groeit aanzienlijk in de regio en klanten hebben steeds meer behoefte aan objectieve experts om hen te ondersteunen bij hun transitie naar de cloud. Rackspace’s investering zal de dynamische, snelgroeiende markt stimuleren en ondersteunen, zodat we op korte termijn meerwaarde kunnen creëren voor bedrijven.”

George Pawlyszyn voegt hieraan toe: “Rackspace is leider op het gebied van professionele service- en cloudtechnologie. Met de investering in het Midden-Oosten tonen we onze betrokkenheid bij lokale klanten. Onze mogelijkheid om in te spelen op wereldwijde expertise maakt dat we continue, hoogkwalitatieve service kunnen leveren”.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This