Insight kondigt verandering EMEA-leiderschap aan

2 maart 2020

Insight kondigt aan dat per 1 januari 2021 Emma de Sousa, huidig Senior Vice President Insight UK & EMEA Marketing, Wolfgang Ebermann, President Insight EMEA, zal vervangen.

Wolfgang Ebermann heeft een belangrijke rol gespeeld bij de transformatie van Insight in Europa. De afgelopen vijf jaar resulteerde dit in een gemiddelde groei van het jaarresultaat met 25% en de erkenning als “Best Place to Work” in verschillende Europese landen. 

Emma de Sousa kwam in 2003 in dienst van het bedrijf en heeft een aantal functies bekleed, waaronder Vice President van Zuid-Europa, Managing Director van de UK & Duitsland en Director of Operations van EMEA. Emma de Sousa heeft een track record in het uitbouwen van goed presterende teams en het leveren van sterke financiële resultaten.

“Ik ben ontzettend trots om leiding te mogen geven aan een organisatie die zich zo sterk richt op haar mensen en haar cultuur. Insight zit op een prachtig traject om klanten te voorzien van intelligente technologische oplossingen die hen helpen bij het digitaal transformeren van hun bedrijven en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Ik ben verheugd de kans te krijgen om het EMEA-team te leiden terwijl we dit traject verder zetten. ” zegt Emma de Sousa.

Wolfgang Ebermann zal tot 31 december 2020 aanblijven als President EMEA en Emma de Sousa ondersteunen in de overgang naar haar nieuwe rol.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This