AVM introduceert FRITZ!Repeater 2400 voor Mesh WiFi-netwerken

28 februari 2020

AVM lanceert de FRITZ!Repeater 2400. Deze vergroot eenvoudig en snel het WiFi-bereik thuis of in een kmo-netwerk. Met zijn vier antennes in de 2,4 GHz- en 5 GHz-frequentiebanden behaalt de FRITZ!Repeater 2400 maximaal bereik en snelheden tot 2.333 Mbit/s.

Daarnaast is hij met één druk op de knop te installeren, zeer energiezuinig en vormt hij, in combinatie met bijvoorbeeld een FRITZ!Box 7590, onderdeel van een slim Mesh WiFi-netwerk.

De nieuwe repeater spelt in op de vraag naar meer WiFi-sterkte en -bereik. De FRITZ!Repeater 2400 behaalt snelheden voor hoge eisen, zoals veeleisende applicaties en scenario’s. Dankzij de gigabit LAN-poort is de repeater ook via een LAN-kabel (en dus zonder WiFi) te integreren in het thuisnetwerk, en zijn ook apparaten die IPTV ondersteunen, zoals multimediaontvangers, aan te sluiten op het snelle WiFi-netwerk.
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This