Qlik stelt Poornima Ramaswamy aan als EVP Strategic Clients

24 februari 2020

Qlik heeft Poornima Ramaswamy aangesteld als Executive Vice President, Strategic Clients. Poornima leidt in deze rol een multidisciplinair team dat sales, value engineering en consulting combineert voor het ontwerpen en uitvoeren van transformatiestrategieën voor de zakelijke klanten van Qlik. Hierdoor versnellen ze de waarde van hun totale data-investeringen.

“Poornima is een erkend expert op het gebied van artificial intelligence (AI) en analytics. Tijdens haar carrière heeft ze het vertrouwen van veel CDO’s en CIO’s verdiend”, aldus Mike Capone, CEO van Qlik. “Haar eerder behaalde successen op het gebied van bedrijfstransformatie zullen een enorm voordeel zijn voor onze groeiende strategische enterprise accounts die meer waarde uit hun data willen halen.”

Poornima, voorheen werkzaam bij Qlik-partner Cognizant als VP van AI en Analytics, heeft meer dan twee decennia ervaring opgedaan in allerlei sectoren. “Als een voormalig partner van Qlik ken ik de toewijding en kwaliteit die zij hoog in het vaandel hebben staan, en ik bewonder de gedurfde, vooruitstrevende visie van het bedrijf op data en analytics”, zegt Poornima. “Ik ben heel blij dat ik de klanten van Qlik kan gaan helpen bij het overwinnen van de hindernissen die iedereen tegenkomt op weg naar het volledig benutten van hun data.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This