Bezoek European OCP Experience Center tijdens Open Source Hardware-dag

19 februari 2020

Op 10 maart vindt in Amsterdam de Open Source Hardware-dag plaats. Plaats van handeling: maincubes AMS01-datacenter. Tijdens dit event bestaat tevens de mogelijkheid het European OCP Experience Center te bezoeken.

Het programma van deze dag geeft u inzicht in de mogelijkheden die open source hardware te bieden heeft voor zowel IT-afdelingen als datacenters. 

Wie deelneemt aan deze dag heeft ook tevens de mogelijkheid een bezoek te brengen aan het Europese OCP Experience Center, dat eveneens in maincubes AMS01 is gevestigd. In dit centrum kunnen zowel hosting-partijen, service providers als IT-afdelingen kennis maken met hardware en IT-omgevingen die gebaseerd zijn op OCP-ideeën. Bovendien kan in dit center een op OCP-designs gebaseerde IT-omgeving worden samengesteld en getest. 

Kijk hier voor meer informatie.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This