Exact stelt Michel Akkermans aan als Non-Executive Director

11 februari 2020

Exact heeft Michel Akkermans aangesteld als Non-Executive Director. In deze rol adviseert de succesvolle ondernemer de softwareleverancier onder andere op strategisch vlak bij het realiseren van de ambities in België.

België is een belangrijke groeimarkt voor Exact. Met het oog hierop is eind 2019 WinBooks, leverancier van boekhoud- en bedrijfssoftware voor accountants en kmo’s, overgenomen. Met de aanstelling van Michel Akkermans als Non-Executive Director verwacht Exact de groeiplannen verder te versnellen vanwege zijn diepgaande kennis van de markt en technologie.

Akkermans is sinds 1989 actief in financiële IT; als oprichter, CEO, adviseur en investeerder van banking- en betaalsoftware. Met zijn investeringsmaatschappij Pamica NV voorziet Akkermans sinds 2015 fintech start-ups van advies en financiële steun. Hij is daarnaast bestuurslid en voorzitter in diverse technologiebedrijven.

Phill Robinson, CEO van Exact: “We zijn trots dat Michel Akkermans ons komt versterken. Met zijn diepgaande kennis van technologie en ondernemen kan Akkermans deuren openen voor het opzetten van partnerships en adviseren over verrijking van het productaanbod. Zijn rol als Non Executive Director helpt ons in het realiseren van onze ambitie om de omzet de komende vijf jaar te verdubbelen naar 500 miljoen euro.”

Michel Akkermans: “Exact is een interessant bedrijf, zeker omdat het investeert in nieuwe technologie als artificial intelligence en machine learning en daarnaast data-analyse toevoegt aan zijn bedrijfssoftware. Die zijn van grote toevoegde waarde voor accountants en kmo’s. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren in het succes van Exact als geheel en specifiek in België.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This