Nieuwe VPN-oplossing van Zyxel verbetert beveiliging

31 januari 2020

Zyxel introduceert zijn meest complete VPN-product, de ZyWALL VPN1000. Met deze all-in-one beveiligingsoplossing kan het mkb op een veilige manier toegang krijgen tot hun informatie en deze over meerdere locaties of hybride clouds verzenden. Naarmate de dreiging van cybercriminaliteit blijft toenemen, hebben kmo-bedrijven moeite om aan hun beveiligingsbehoeften te voldoen, vooral als ze veilige communicatie en bescherming over meerdere vestigingen moeten bieden. De ZyWALL VPN1000 wil dit probleem oplossen met een totale beveiligingsoplossing met eenvoudig te implementeren connectiviteit, SD-WAN en security.

Het nieuwste model in de ZyWALL VPN-familie ondersteunt alle belangrijke VPN-verbindingstypen en beheert IPSec, L2TP, SSL & TLS en PPTP, evenals site-to-site en client-to-site topologieën. Of een bedrijf nu een medewerker op afstand toegang moet geven tot het bedrijfsnetwerk of dat meerdere filiaalteams rapporten moeten kunnen delen met het hoofdkantoor, zeker is dat de gegevens altijd versleuteld zijn en veilig over het netwerk worden verzonden.
 

Connectiviteitsprestaties

De ZyWALL VPN1000 wordt geleverd met een eenjarige SD-WAN-licentie.
Bedrijven kunnen zowel stand-alone als Nebula Orchestrator (SD-WAN)
modi blijven gebruiken. Terwijl sommige SD-WAN-oplossingen van load-balancers gebruik maken om de connectiviteitsprestaties te optimaliseren – waarbij gebruikers de firewalls één voor één moeten configureren –
maken de SD-WAN-producten van Zyxel gebruik van een gecentraliseerde beheerfunctie. Hiermee kunnen gebruikers op een veilige en intelligente manier het verkeer over het WAN sturen en de prestaties van de applicaties verbeteren. Dit resulteert in een betere gebruikerservaring, hogere bedrijfsproductiviteit en lagere IT-kosten.
 

Twaalf maanden gratis beveiligingsdiensten

De ZyWALL VPN1000 biedt niet alleen solide VPN- en SD-WAN-functies, maar ook eenvoudig te implementeren zakelijke netwerkbeveiliging, waaronder een firewall met content-filter, een volledig geïntegreerde beveiligingsabonnementsdienst met URL- en HTTPS-domeinfiltering en veilig zoeken. Het product wordt ook geleverd met Zyxel’s GeoEnforcer, die de herkomst van inkomend verkeer identificeert. Hybride cloud-ondersteuning is ook inbegrepen, en de gevalideerde gateway biedt verder een eenvoudige configuratie die veel eenvoudiger is voor bedrijven die verbinding willen maken met publieke cloud-infrastructuren, zoals AWS VPC of Microsoft Azure.
 
“De ZyWALL VPN1000 biedt het mkb ongeëvenaarde beveiliging, snelheid en flexibiliteit, alles in één product. Dit hoogwaardige product in ons VPN-firewall-productportfolio maakt het voor onder meer bedrijven met meerdere locaties gemakkelijker om grootschaliger netwerken te bedienen en hun gegevens te beschermen”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel Benelux bij Zyxel.
 
De ZyWALL VPN1000 met SD-WAN is vanaf heden beschikbaar. Dit model is een aanvulling Zyxel’s bestaande VPN-producten, dat ook de VPN50, 100 en 300 omvat. Bedrijven elke grootte kunnen daardoor een VPN vinden dat het beste past bij hun behoeften.
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This