Rackspace benoemt Martin Blackburn als nieuwe CEO van Rackspace EMEA

29 januari 2020

Rackspace heeft Martin Blackburn benoemd als Managing Director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, om de groei van het bedrijf in deze regio voort te zetten.  

Als hoofd van EMEA, zal Martin verantwoordelijk zijn voor de strategie en ontwikkeling van het bedrijf in de EMEA-regio. Dit omvat onder andere activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Noord-Europa, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Midden-Oosten.

Martin is een ervaren leider in het techlandschap met meer dan 35 jaar ervaring in functies bij Marconi, Logica, HP, EDS en IBM. Gedurende zijn carrière hebben deze organisaties onder zijn leiding significante prestaties bereikt op het gebied van customer succes, implementatie en innovatie. Tot voorkort was hij Executive Chair voor een aantal bedrijven binnen Marlin Equity Partners. Daarvoor bekleedde hij functies bij IBM als General Manager, Chief Operating Officer Europe, General Manager Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waar hij verantwoordelijk was voor outsourcing, consulting, en cloud-en security services.

Martin neemt het stokje over van Darren Norfolk, die Rackspace na 13 jaar verlaat. Darren bouwde tijdens zijn dienstverband een succesvol klantenbestand op en leverde ambitieuze groeiplannen voor de regio. Als onderdeel van Martin’s doelstellingen voor het bedrijf zullen deze plannen worden versneld, waaronder een verdere uitbreiding in nieuwe markten.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This