Eficode benoemd tot Atlassian Platinum Solution Partner

23 januari 2020

Eficode heeft de status van Platinum Partner behaald in de Benelux, het hoogste niveau binnen het Atlassian solution partnerprogramma. Daarmee erkent Atlassian de expertise en verscheidenheid aan diensten die het Europese DevOps-zwaargewicht in huis heeft. 

Al meer dan tien jaar helpt Eficode bedrijven om hun Atlassian-producten optimaal te benutten, van implementatie en schalen tot ondersteuning en onderhoud. Tot de Atlassian stack horen tools als Jira Software, Confluence, Atlassian Cloud en Jira Align. 

Gegevens migreren

Gegevens migreren uit meerdere Atlassian tool-instanties en omgevingen optimaliseren, bijvoorbeeld door tools van servers naar de cloud te migreren, zijn slechts een greep uit de diensten van Eficode. 

“We gebruiken Atlassian-tools om verschillende van onze producten te optimaliseren. Eficode begeleidt ons voortdurend met hun DevOps-expertise om onze Atlassian-suite zo efficiënt mogelijk te gebruiken”, aldus Kenneth Jes Juliussen, hoofd Development Support bij Bankdata, een van de grootste financiële technologiebedrijven in Denemarken.

Onderhoud en ondersteuning

Eficode biedt niet alleen diensten op maat, maar levert ook onderhoud en ondersteuning voor Atlassian-producten in de vorm van managed services. Zo kunnen ontwikkelaars zich proactief richten op waardecreatie voor klanten. De tools van Atlassian zijn daarnaast onderdeel van het Eficode ROOT DevOps Platform, dat het hele softwareontwikkelingsproces overbrugt, van het beheren van requirements tot Continuous Delivery en analytics. Maar ook buiten het Eficode ROOT DevOps Platform biedt Eficode ondersteuning voor Atlassian-producten. 

“Benoemd worden tot Atlassian Platinum Solution Partner in de Benelux is een teken van vertrouwen in onze diensten en een fantastische stap voorwaarts in onze strategie om bedrijven te voorzien van de beste DevOps-knowhow”, zegt Niko Herold, vicepresident van Eficode ROOT. 

Eficode is niet alleen Atlassian Platinum Solution Partner in de Benelux, maar ook in Denemarken, Finland, Zweden en de DACH-regio. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This