Commvault benoemt nieuwe VP EMEA

17 januari 2020

Commvault heeft Marco Fanizzi aangesteld als Vice President voor de regio EMEA. Fanizzi is verantwoordelijk voor het realiseren van de groeidoelstellingen van Commvault voor de ruim 70 markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.Fanizzi beschikt over ruim 30 jaar ervaring in de industrie van bedrijfsgegevens. Hij was actief in diverse regio’s en sectoren. Fanizzi bekleedde diverse senior managementfuncties bij Dell Technologies, waaronder Vice President en Managing Director van Italy. Bij Veritas/Symantec zorgde hij voor een consistente omzetstroom door hechte banden aan te gaan met kanaalpartners en klanten.

De aanstelling van Fanizzi volgt na een reeks van recente benoemingen die het go-to-market team van Commvault hebben versterkt en de realisatie van zijn wereldwijde innovatie- en groeistrategie dichterbij brengen. Zo stelde het Riccardo Di Blasio aan als chief revenue officer,  Anthony Faustini als vice president Global Accounts, David Boyle werd benoemd tot vice president Sales Americas en ten slotte Mercer Rowe tot vice president worldwide Channels & Alliances.

Commvault legde tegelijkertijd de basis voor de realisatie van zijn visie op een door de cloud ondersteunde toekomst met de overname van Hedvig, een specialist in software defined storage (SDS), en de introductie van Metallic, een SaaS-oplossing voor databeheer en gegevensbescherming. Metallic is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en zal na verloop van tijd wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This