GTT breidt SD-WAN portfolio uit met Fortinet SD-WAN

16 januari 2020

GTT Communications, een leverancier van cloud networking, kondigt vandaag aan dat het zijn SD-WAN serviceaanbod uitbreidt met Fortinet Secure SD-WAN als optionele technologie. Hiermee levert GTT Fortinet Secure SD-WAN als een managed service en ondersteunt het elke ‘last-mile’ toegangsoplossing die moet voldoen aan specifieke vereisten voor geavanceerde beveiliging, applicatieprestaties en kostenefficiëntie. De toevoeging van Fortinet versterkt het bestaande GTT managed SD-WAN serviceaanbod voor zakelijke klanten.

Het GTT SD-WAN aanbod dat gebruikmaakt van de Fortinet technologie, bestaat uit een geïntegreerde, next generation firewall en uniforme functionaliteit voor threat management in combinatie met een SD-WAN edge device en router, voor robuuste beveiligingsfuncties met een aantrekkelijk rendement. De GTT SD-WAN service die met Fortinet wordt aangeboden is specifiek bruikbaar voor gedistribueerde organisaties en WAN-toepassingen in verschillende markten, zoals retail, snelservice restaurants, hospitality branche en financiële dienstverlening.

“Klanten vertrouwen op GTT voor veilige verbindingen tussen al hun vestigingen over de hele wereld en met alle applicaties in de cloud”, stelt Rick Calder, president en CEO van GTT. “Ons brede portfolio van SD-WAN diensten, waar nu Fortinet aan is toegevoegd, verzekert klanten van applicaties die optimaal beveiligd en betrouwbaar zijn en de beste prestaties leveren om hun bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.”

“Fortinet Secure SD-WAN stelt GTT in staat een slim connectiviteitsplatform te bouwen dat toegevoegde waarde levert op het gebied van security, analytics en cloud-acceleration”, stelt John Maddison, Fortinet SVP Products en CMO. “De combinatie van GTT’s Tier 1 internationale IP-netwerk met Fortinet Secure SD-WAN maakt hoogwaardige en gedifferentieerde services mogelijk voor GTT-klanten over de hele wereld. We werken graag samen met GTT om onze uiterst betrouwbare en veilige SD-WAN oplossing aan internationale organisaties te kunnen leveren.”

“Met de toevoeging van Fortinet als leveranciersplatform, verbetert en verbreedt GTT zijn SD-WAN diensten om organisaties nog grotere netwerkflexibiliteit met geïntegreerde beveiligingsmogelijkheden te bieden”, zegt Mike Sapien, vice president & chief analyst US voor zakelijke dienstverlening bij Ovum. “De integratie van SD-WAN technologie met GTT’s Tier 1 IP-netwerk biedt prestatie- en efficiëntievoordelen wanneer het kernnetwerk wordt gebruikt voor internetverkeer richting de cloud.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This