Deltalink aangesteld als Fortinet Authorized Training Center voor België en Luxemburg

9 januari 2020

Deltalink, de value-add IT distributeur van netwerk & security oplossingen voor de digitale economie, is door Fortinet officieel aangesteld als Fortinet Authorized Training Center. Om deze accreditatie te behalen volgden Fortinet experten van deltalink met succes diverse gespecialiseerde trainingen. Met deze accreditatie kunnen IT-resellers en hun klanten (eindgebruikers) bij deltalink alle opleidingen volgen én certificaties behalen voor Fortinet-producten.

Deltalink is reeds geruime tijd value-add distributeur van Fortinet producten en diensten. Met de toevoeging van het label Fortinet Authorized Training Center wordt de relatie tussen beide partijen verder versterkt. Een kwaliteitsvolle opleiding van de gebruikers van Fortinet’s producten en diensten  is van cruciaal belang om adequaat te kunnen reageren op de uitdagingen van de digitale economie en de steeds belangrijker en complexere cyberbeveiliging van bedrijfsnetwerken.
 
Regionale Authorized Training Centra, zoals deltalink nu voor België en Luxemburg, worden continu door Fortinet-specialisten bijgeschoold om te kunnen voldoen aan de continue vraag naar training, kennis en support. Fortinet evalueert ook voortdurend de mogelijkheden van haar Authorized Training Centra om kennis over het correct en maximaal gebruik maken van Fortinet producten en oplossingen perfect door te geven aan IT-resellers en eindgebruikers.
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This