The 451 Group verkoopt onderzoekstak en gaat door met Uptime Institute

13 december 2019

Het moederbedrijf van het Uptime Institute (The 451 Group) heeft besloten haar onderzoeksactiviteiten – bekend onder de naam 451 Research – te verkopen en zich vanaf nu volledig te concentreren op dochteronderneming Uptime Institute.

Als onderdeel van deze aankondiging geeft de moedermaatschappij van Uptime het onderzoeks- en databedrijf 451 Research te hebben verkocht aan S&P Global, de bekende leverancier van credit ratings, benchmarks en analytics in de wereldwijde kapitaal- en grondstoffenmarkten.

Uptime Institute heeft over de hele wereld meer dan 1500 certificeringen toegekend. De bekende Tier-indeling wordt meer dan 15.000 keer per jaar gedownload, meldt het be drijf. De organisatie heeft medewerkers in 22 landen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This