Dell Technologies reikt Partner Awards uit tijdens Dell Technologies Forum in Brussel

6 december 2019

Tijdens het Dell Technologies Forum in Tour & Taxis heeft Dell Technologies België gisteren de felbegeerde Dell Technologies Partner Awards uitgereikt. Met deze awards toont Dell Technologies zijn waardering voor de partners die onder meer door hun focus op innovatie, klantenservice en implementatie van de oplossingen het voorbije jaar excelleerden.

Voor Dell Technologies zijn partners een heel belangrijke schakel om de klanten te bedienen. “Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de eindklant. Ze zijn als het ware ons uithangbord. Ze kennen door hun vaak jarenlange relatie met die klant ook perfect de noden waarvoor we dan samen een oplossing moeten vinden”, vertelt Erwin Vanluchene, Dell Technologies Channel Manager Belgium & Luxembourg. “Velen zijn trouwens al jaren onze partner. Ze zijn samen met ons gegroeid hebben en hebben geïnvesteerd in kennis over nieuwe technologieën en oplossingen om hun klanten op een juiste manier te begeleiden en voor te bereiden op de digitale uitdagingen van morgen.”

Tien winnaars 

Alle projecten en activiteiten van de partners werden door het Sales Management van Dell Technologies beoordeeld. Daarbij werd onder meer gekeken naar objectieve criteria zoals groeicijfers, omzet in de verschillende oplossingen, ROI, service, innovatie, proactief handelen en optimalisatie van marketingbudgetten. Ook werd gekeken naar de mate waarin andere divisies van Dell Technologies (VMware, Virtustream, Secureworks, …) werden betrokken bij de projecten.  Erwin Vanluchene: “Het was een moeilijke keuze, want eigenlijk willen we de inzet van elke partner belonen met een award.”

Uiteindelijk kwam Dell Technologies in 10 verschillende categorieën tot een shortlist 4 genomineerden, waarvan telkens één partner als winnaar uit de bus kwam. Dit zijn de winnaars in de verschillende categorieën: 

  • New Business Partner of the Year – Proximus SpearIT
  • Distributor Partner of the Year – Tech Data
  • Marketing Excellence Partner of the Year – NTT
  • Clients Solutions Partner of the Year – Centralpoint
  • Datacenter Partner of the Year – Bechtle Group
  • Services Partner of the Year – NTT
  • CSP Partner of the Year – NRB
  • Dell Technologies Transformational Partner of the Year – Atos
  • Shining Star Partner of the Year – InteGreat
  • Exceptional Partner of the Year – Bechtle Group

Speciale awards 

De laatste twee uit bovenstaande categorieën verdienen een speciale vermelding: Shining Star of the Year en Exceptional Partner of the Year.
 
Shining Star of the Year werd InteGreat. Met deze award beloont Dell Technologies partners die lokaal het verschil maken met hun engagement en betrokkenheid. “Integreat uit Waregem viel het voorbij jaar op door hun loyaliteit en commitment. Ze hebben ook fors geïnvesteerd in hun expertise en kennis over de Dell Technologies oplossingen. Shining Star geeft een nieuw elan aan onze partner community”, aldus Erwin Vanluchene.

“We zijn aangenaam verrast met deze award. Dit stimuleert ons om onze klanten die zich in diverse nichemarkten bevinden (lokale overheden, onderwijs, beroepsfederaties) verder te helpen met hun digitale transformatie” , aldus Stefaan Missiaen, Managing Partner, bij InteGreat.

Als Exceptional Partner of the Year kwam voor het tweede jaar op rij Bechtle group als winnaar uit de bus. Deze award is een bekroning voor de uitmuntende scores die een partner dit jaar op alle vlakken en in alle categorieën scoort. Bechtle Group slaagt erin op het volledige potentieel van Dell Technologies te gebruiken bij de ontwikkeling van digitale transformatie projecten voor hun klanten.

Ruth Wachelder, General Manager bij Bechtle Group: “Ik ben bijzonder blij met deze nieuwe erkenning als Exceptional Partner of the Year. Dat we deze voor de tweede keer ontvangen bevestigt dat we de juiste keuzes hebben gemaakt met een straf Bechtle-team. Want zelfs in een technologische business gaat het altijd over mensen en relaties. Hun dagelijkse inzet en knowhow over de innovatieve Dell Technologies oplossingen maken het verschil bij onze klanten.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This