OKI Europe stelt nieuwe Managing Director aan

21 november 2019

OKI Europe Ltd heeft aangekondigd dat Tsukasa Takasawa is benoemd tot nieuwe Managing Director. Takasawa vervangt Dennie K. en en brengt 30 jaar ervaring in de sector voor zakelijk en investeringsbankieren mee. Kawahara die terugkeert naar OKI Data Corporation, krijgt de verantwoordelijkheid voor de wereldwijde transformatie van de organisatie.

Takasawa trad in 2016 in dienst bij de OKI Group als Chief Executive of Staff. Hij werd daarna Director en Divisional General Manager voor de divisies Corporate Planning en Administration van OKI Data Corporation, met strategische verantwoordelijkheid op directieniveau voor bedrijfsplanning, financiën en boekhouding, informatiesystemen en risicobeheer. Ook droeg hij bij aan de bedrijfsplanning van OKI Data Corporation voor de middellange termijn.
 
Voordat Takasawa bij de OKI Group in dienst trad, was hij General Manager bij de Mizuho Bank en bekleedde hij een aantal leidende functies in de financiële sector, waaronder functies op het gebied van de nationale, internationale en wereldhandel. Tijdens zijn uitgebreide loopbaan heeft hij samengewerkt met meer dan 1000 CEO’s, CFO’s en andere directeuren van wereldwijde ondernemingen.
 
“In een volwassen, zich ontwikkelende markt bieden de lange reputatie van OKI Europe en meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klantgerichte innovatie ons een sterke voorsprong op de concurrentie”, aldus Takasawa.
 
“OKI’s baanbrekende printertechnologie voor digitale toepassingen, met ongeëvenaarde mediaverwerkingsmogelijkheden en superieure kleurkwaliteit, kan gevestigde verticale sectoren en nichemarkten betere bedrijfsresultaten opleveren en aanzienlijke voordelen op het gebied van klantervaring bieden, wat dit tot een spannende tijd maakt voor de organisatie.”
 
“We zijn al bezig onszelf te vestigen binnen belangrijke verticale sectoren en als Managing Director kijk ik ernaar uit om voort te bouwen op dit succes en samen te werken met het senior managementteam van OKI Europe om een proactieve en doelgerichte strategie voor groei en transformatie in de regio op te stellen en te leiden.”
 
Eerder in 2019 kondigde OKI Europe een strategie aan om haar portfolio met verticale oplossingen uit te breiden met oplossingen waarmee bedrijven kunnen inspelen op nieuwe klantinteractiemodellen en voordelig en efficiënt de ervaringen en loyaliteit van klanten kunnen verbeteren met gepersonaliseerd intern geproduceerd drukwerk.
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This