ExtraHop wordt lid van Microsoft Intelligent Security Association voor bescherming tegen cyberdreigingen

14 november 2019

ExtraHop is lid geworden van de Microsoft Intelligent Security Association (MISA) om een betere bescherming tegen de cyberdreigingen in hybride omgevingen te kunnen aanbieden. Het bedrijf maakt tegelijkertijd een nieuwe integratie bekend van het ExtraHop Reveal(x)-platform met Microsoft Azure Sentinel, voor het onderzoeken van cyberdreigingen en initiëren van hersteloperaties.

Microsoft Azure Sentinel integratie

ExtraHop Reveal(x) is de eerste cloud-oplossing voor netwerkdetectie geïntegreerd met Azure Sentinel. Daardoor zijn de alerts van Reveal(x) te gebruiken voor het genereren van automatische reacties op basis van de securitypolicies van organisaties. Verder maakt de integratie het mogelijk configureerbare Jupyter Notebooks te creëren die security- en ontwikkelteams kunnen benutten voor het ontdekken en onderzoeken van cyberdreigingen. Klanten kunnen tevens in de Azure Sentinel- omgeving Reveal(x) dashboards raadplegen voor het realtime analyseren van cyberdreigingen.

“Het toenemend gebruik van cloud-toepassingen noodzaakt bedrijven de securityfocus te verleggen van toegangspunten verdedigen naar inzicht verwerven, realtime detectie en sneller reageren,” zegt Raja Mukerji, chief customer officer en co-founder van ExtraHop. “Via de Microsoft Intelligent Security Association en het integreren van oplossingen zoals Reveal(x), verlegt Microsoft de grens van cybersecurity.”

Sarah Fender, Group Program Manager Microsoft Cloud + AI Security zegt: “ExtraHop’s integratie met Azure Sentinel stelt onze gezamenlijke klanten in staat meer te doen. Door data, inzichten en automatische workflows te verbinden met ExtraHop’s Reveal(x) oplossing voor netwerkdetectie en -reponse, krijgen organisaties die Azure Sentinel gebruiken gedetailleerdere inzichten. Daarmee kunnen hun securityteams sneller anticiperen op cyberdreigingen.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This