Dell Technologies On Demand biedt op gebruik gebaseerde en as-a-service-modellen

13 november 2019

Dell Technologies introduceert Dell Technologies On Demand, een aanbod dat is gebaseerd op basis van gebruik en as-a-service. Deze oplossing biedt IT de flexibiliteit van de cloud en de controle, prestaties en voorspelbaarheid van een on-premises-infrastructuur. Onderdeel van dit nieuwe aanbod is de uitbreiding van het uitgebreide flexibele consumptieportfolio met ondersteuning voor Dell EMC PowerEdge-servers en het nieuwe Dell EMC PowerOne autonomous infrastructuur-systeem.

De multicloud-wereld is hier en wordt alleen maar groter. Dat betekent dat klanten behoefte hebben aan een on demand- en consistente infrastructuur met voorspelbare uitkomsten in al hun clouds, datacenters en edge-locaties”, zegt Jeff Clarke, vice chairman, Products and Operation van Dell Technologies. “Dell Technologies On Demand maakt het voor organisaties mogelijk hun hele IT footprint te plannen, in te zetten en te beheren. Ze kunnen kiezen hoe ze IT-oplossingen consumeren en afrekenen die volledig tegemoetkomen aan hun steeds veranderende wensen op het gebied van flexibiliteit en vrijheid.”

Gartner schat in dat in 2022 vijftien procent van de nieuwe implementaties van on-premises computing gebeurt op basis van een pay-per-use-model, waar dat in 2019 in nog geen 1 procent geldt (1). Met Dell Technologies On Demand kunnen organisaties kiezen tussen diverse flexibele consumptie-opties, inclusief wereldwijde ondersteuning, inzet en managed services. Dit helpt klanten om het beheer van on-premises IT te reduceren en het net zo eenvoudig te maken als consumptie van public clouds. Zo transformeert de nieuwe PowerOne autonomous-infrastructuur bijvoorbeeld in een infrastructure-as-a-service wanneer deze wordt gekoppeld met flexibele consumptie-oplossingen en value-added services van Dell Technologies On Demand. Klanten betalen voor wat ze gebruiken en ook alleen wanneer zij het gebruiken.

Keuze, flexibiliteit en voorspelbaarheid

Dell Technologies On Demand biedt flexibele betaalopties voor een uitgebreide range aan technologie over de gehele infrastructuur-stack, inclusief compute, storage, networking en virtualisatie. Software-defined- en hybride cloud-oplossingen zijn beschikbaar via Dell Technologies Cloud en VMware, samen met moderne dataprotectie, PC en digital workspaces. Klanten hebben de vrijheid hun IT-infrastructuur te shiften van eenmalige capital uitgaven (CAPEX) naar ongoing operationele uitgaven (OPEX). Voordelen zijn onder andere:

  • Geïntegreerde full-stack-oplossingen via Dell Technologies Cloud naar Dell Technologies Unified Workspace naar engineered workload-oplossingen voor kritieke business-applicaties.
  • Het matchen van uitgaven en gebruik via Pay As You Grow, Flex On Demand of Data Center Utility, drie flexibele consumptie-oplossingen die kunnen schalen en transparantie bieden over de total cost of ownership in de gehele technologie-lifecycle.
  • Het gebruik van geavanceerde dataverzameling en processor-based metingen per uur met de nieuwe Flex On Demand for PowerEdge-servers voor het voorkomen van kosten voor over-provisioning.
  • Het bieden van value-added services met ProDeploy, ProSupport en Managed Services. Deze kunnen gebundeld en gekoppeld worden met alle financiële consumptiemodellen voor een as-a-service-ervaring op maat.
  • Uitbreiding van PCaaS naar kleine bedrijven met PC acquisitie (2), lifecycle management van hardware, software, services en financiering voor groeiende bedrijven in een enkele, voorspelbare prijs per werkplek per maand

Beschikbaar

Dell Technologies-partners kunnen vanaf heden Dell Technologies On Demand verkopen aan hun klanten. Meer dan 2.000 channel-partners maken al gebruik van de financiële diensten van Dell Financial Services (DFS) en partners die via DFS financieren groeien twee keer zo hard als partners die daar geen gebruik van maken.

“Door het bieden van flexibele consumptie-opties op essentiële infrastructuur via Dell Technologies On Demand kunnen we klanten helpen sneller beslissingen te nemen en een snellere return on investment te realiseren”, zegt S.S. Lim, managing director van PTC, een Dell Technologies Titanium-partner. “We moesten onze klanten helpen bij de adoptie van een pay-per-use-model zodat ze geen budget hoeven te reserveren voor capital expenses. Door te werken met Dell Technologies kunnen we dit doen door betalingen uit te spreiden over tijd, waardoor ze technologie ook sneller kunnen gebruiken en zo hun business-doelen kunnen behalen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This