LogRhythm lanceert migratiedienst voor klanten van Splunk

11 november 2019

LogRhythm lanceert een migratiedienst voor bestaande Splunk-klanten die zo makkelijk kunnen overstappen op het LogRhythm-platform. LogRhythm biedt Splunk-klanten een volledige vergoeding tot wel een jaar voor hun bestaande Splunk-abonnement.

Deze tijdelijke aanbieding helpt bedrijven die ervoor in aanmerking komen, om de financiële druk als gevolg van onvoorspelbare tarieven te verminderen door over te stappen op het LogRhythm True Unlimited Data Plan.

Om de overstap zo makkelijk mogelijk te maken, biedt LogRhythm aan Splunk-klanten een op maat gemaakte migratiedienst. Klanten besparen daarmee tijd en middelen wanneer ze het LogRhythm-platform inzetten. Met de hulp van experts met kennis van beide platforms zijn nieuwe LogRhythm-klanten er zeker van dat ze snel up en running zijn en kunnen inspelen op alle security-uitdagingen.

“Bedrijven zijn vaak gedwongen om bij een leverancier te blijven tot hun contract eindigt, anders lopen ze kans op boetes of extra kosten in verband met een technologietransitie”, zegt Mark Logan, CEO van LogRhythm. “Met onze aanbieding kunnen klanten direct profiteren van het LogRhythm-platform en ongelimiteerde hoeveelheden data beschermen. Klanten zouden niet door licentiebeperkingen van de leverancier gedwongen moeten worden welke data ze moeten monitoren en beschermen. Met dit aanbod bieden we CISO’s de zekerheid dat ze hun doelen zonder concessies kunnen bereiken.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This