Thales en Ground Labs ontwikkelen die data discovery vereenvoudigt

7 november 2019

Thales werkt samen met Ground Labs aan een oplossing voor privacy en gegevensbescherming. Door deze samenwerking ontstaat er een geïntegreerde oplossing voor data discovery waarmee organisaties gemakkelijk al hun gevoelige data in kaart kunnen brengen en richtlijnen kunnen opstellen voor het beheer en de bescherming hiervan. Daarnaast voldoen organisaties dankzij de oplossingen sneller aan verschillende richtlijnen, zoals de General Data Privacy Regulation (GDPR), de California Consumer Privacy Act (CCPA), de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) en de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA).

Sneller voldoen aan richtlijnen

“Dankzij de samenwerking met Thales kunnen we een oplossing ontwikkelen waardoor organisaties eenvoudiger en sneller gevoelige informatie kunnen beveiligen”, aldus Don Kaye, chief revenue officer bij Ground Labs. “Hierdoor voldoen organisaties gemakkelijker aan wereldwijde, regionale en lokale wet- en regelgeving rondom privacy en gegevensbescherming. Ze hebben de zekerheid dat de beste tools worden toegepast voor het beveiligen van hun meest kritische bedrijfsgegevens.
We streven namelijk een gezamenlijk doel na: het beschermen van onze klanten, ongeacht waar zij hun data ook opslaan. Naar mijn mening bevestigt deze samenwerking de kracht en de mogelijkheden van de technologie van Ground Labs. Thales heeft immers voor ons gekozen om in de behoeften van klanten te voorzien én om de mogelijkheden van haar toonaangevende technologie uit te breiden.”

Gegevens beveiligen

“We leven in een tijd waarin data steeds mobieler wordt en richtlijnen voortdurend veranderen”, vertelt Todd Moore, vice president, encryption products for cloud protection and licensing activity bij Thales. “Organisaties hebben de behoefte om gevoelige data snel op te kunnen sporen en te beveiligen, ongeacht waar het zich ook bevindt. Hiervoor hebben ze inzicht nodig welke gegevens waar worden gegenereerd en opgeslagen. Thales helpt hen met het vereenvoudigen van gegevensbescherming binnen de hele IT-infrastructuur. We heten Ground Labs van harte welkom binnen het partner ecosysteem van Thales”, vervolgt Moore. “We zijn erg enthousiast over de directe meerwaarde die de samenwerking oplevert voor zowel bestaande als nieuwe klanten.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This