HubSpot neemt Belgisch PieSync over

5 november 2019

Groeiplatform HubSpot kondigt vandaag aan dat het PieSync heeft overgenomen, één van de snelstgroeiende intelligente realtime synchronisatieplatformen voor klantgegevens. Het Belgische PieSync biedt één van de weinige iPaaS-oplossingen die op de achtergrond draait en tweewegsynchronisatie biedt van zowel actuele als historische klantgegevens. Hierdoor besparen bedrijven kostbare tijd waardoor ze hun energie in hun klanten kunnen investeren, in plaats van in software.

Sterke groei

“Het HubSpot-platform is in de afgelopen vier jaar significant gegroeid: tegenwoordig beschikken onze klanten over meer dan 300 integraties. Deze integraties zijn op zichzelf al krachtig, maar door de toevoeging van de technologie van PieSync worden deze krachten nog beter benut. Zo halen klanten iedere dag weer het meeste uit hun tools”, zegt Brian Halligan, co-founder en CEO van HubSpot. “PieSync krijgt van klanten de hoogste beoordelingen van alle iPaaS-oplossingen op de markt. Dat zegt veel over de mogelijkheden van de technologie. We zijn heel trots dat zij nu bij ons aan boord komen om HubSpot nog verder door te ontwikkelen, van een alles-in-één suite naar een alles-in-één platform.”

Om te kunnen groeien, is het voor bedrijven van groot belang dat zijn hun klanten centraal stellen bij alles wat ze doen. Dat is niet makkelijk wanneer klantgegevens verspreid zijn over verschillende, losse oplossingen. Uit onderzoek van Blissfully blijkt dat de gemiddelde werknemer per dag minstens 8 verschillende apps gebruikt. Zelfs wanneer software geïntegreerd is, kunnen klantgegevens verschillen binnen de diverse tools. Hierdoor ontstaat verwarring en wrijving tussen zowel interne teams als klanten. Met PieSync krijgen bedrijven een consistent overzicht van hun klanten in iedere applicatie.

Optimaal verbinden

“Mattias en ik hebben PieSync opgericht om bedrijven te helpen hun informatie optimaal te verbinden en te synchroniseren binnen de gehele snelgroeiende SaaS-markt”, zegt Ewout Meyns, medeoprichter en CEO van PieSync. “HubSpot heeft een visie waarbij contact- en bedrijfsgegevens centraal staan binnen iedere organisatie en die visie delen wij. We zijn blij dat we nu deel uitmaken van het team en kunnen niet wachten tot we die visie samen verder in de praktijk kunnen brengen.”

PieSync werd in 2014 opgezet met een investering uit het accelerator programma Imec.istart en de hulp van investeerder Dirk Vermunicht. In 2016 haalde het bedrijf extra fondsen op bij MM, PMV, Luc Burgelman en nog een investeerder. In 2018 kreeg het bedrijf een investering op Serie A-niveau, geleid door Fortino Capital en alle bestaande investeerders.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This