Nieuwe Dell Latitude 7220 Rugged Extreme: volledig schokbestendige 12” tablet

30 oktober 2019

Dell kondigt vandaag zijn nieuwe Latitude 7220 Rugged Extreme tablet aan. Deze is gemaakt om tegemoet te komen aan de eisen van gebruikers in zware omstandigheden; van fabriekshal tot in ambulances en van zandstormen tot en met poolomgevingen.

De lichtste en krachtigste rugged 12” tablet die vandaag is geïntrodcuceerd, is ontworpen om gebruikers onderweg mobiel en verbonden te houden zodat ze productief blijven. Zijn duurzaamheid geeft gemoedsrust aan degenen die werken in de meest vuile, natte, uitdagende en kritieke plaatsen. De nieuwe productkenmerken omvatten onder meer een verbeterd Full HD-scherm van 1000 nits met anti-weerspiegelende coating. Daardoor kunnen gebruikers hun informatie bekijken en tonen zelfs wanneer ze buiten in direct zonlicht staan. Het multi-touchscreen is ook te bedienen met handschoenen aan.

Veilige en betrouwbare communicatie is een prioriteit voor hulpverleners, ordediensten en openbare diensten die ook moeten functioneren wanneer al het andere uitvalt. Daarom werd de Latitude 7220 Rugged Extreme ontworpen met een groot aantal verbindingsmogelijkheden.

De Latitude 7220 Rugged Extreme biedt prestaties en connectiviteit voor ultieme mobiele productiviteit:

  • Grote processorkracht voor de meest veeleisende applicaties – De tablet is te configureren volgens de wens van individuele gebruikers, met opties zoals de laatste 8ste-generatie Intel Core-processors die prestaties leveren tot 2TB, en betrouwbare PCIe solid state drives (SSD).
  • Betrouwbaarheid en beveiliging in extreme omgevingen – De tablet heeft MIL-STD-810G/H tests doorstaan en heeft ook een IP-65 classificatie voor de bescherming tegen stof, vuil en waterdichtheid.
  • Daarnaast heeft hij een Class1, Dision 2-certificering voor schadelijke omgevingen. Bovendien heeft de tablet een valtest van 1,2 meter ondergaan en is hij getest voor het werken in temperaturen van -29 tot 98°C, zodat hij in elke omgeving blijft functioneren.
  • Ononderbroken kracht – Optioneel met twee hot-swappable batterijen en een oplader voor onderweg, voor werken zonder onderbrekingen.
  • Optimale scherminteractiviteit – Dankzij de behandelingen tegen weerspiegeling op het 1000 nits Full HD-scherm, blijft de leesbaarheid uitstekend in alle omstandigheden. De nieuwe Rugged Active Pen en de multi-touch functionaliteit, ook geschikt voor het werken met handschoenen, geven een betrouwbare scherminteractie via pen of aanraking.
  • Kritieke connectiviteit – Dankzij 802.11ax Wifi, wereldwijde 4G/LTE breedband en toewijsbare RF-opties voor WWAN, WLan en gps blijven gebruikers gemakkelijk verbonden, waar ze zich ook bevinden.
  • Geïntegreerde beveiliging – Met de ingebouwde infraroodcamera en Windows Hello-gezichtsherkenning kunnen gebruikers veilig en snel inloggen. Voor degenen die de beveiliging van hun gegevens moeten combineren met gebruikerstoegankelijkheid is er optioneel ook next-generation vingerafdruktechnologie en een contactloze of gewone smartcardlezer.
  • Eenvoudige integratie – IT-managers zullen de gemakkelijke ingebruikname waarderen. De Latitude 7220 Rugged Extreme tablet is compatibel met de meeste bestaande Latitude Rugged Extreme dockingstations voor voertuigen en bureaus, en ook met accessoires van de vorige generatie.
  • Support services om korte metten te maken met ongeplande downtime – Dell Pro Support Plus serviceopties omvatten 24/7 toegang tot de meest ervaren Dell-technici en reparatie ter plaatse op dezelfde of de volgende werkdag, na diagnose[v] op afstand.

“Dell Rugged-gebruikers werken vaak in de meest uitdagende en onvoorspelbare omgevingen, en constante toegang tot hun gegevens kan daarbij essentieel zijn. De nieuwe Latitude 7220 Rugged Extreme tablet biedt de nieuwste processors en verschillende verbindingsopties in een compact, licht toestel – perfect voor onderweg”, zegt Tom Tobul, vice president, Dell Specialty Products.

“De impact van betrouwbare technologie en connectiviteitsopties voor Dell-klanten die werken in kritieke omgevingen moet niet worden onderschat.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This