GTT levert SD-WAN en SIP Trunking aan Greenyard als onderdeel van cloudstrategie

25 oktober 2019

GTT Communications, een internationale aanbieder van cloud networking leverancier, verzorgt voor de leverancier van verse, vriesverse en bereide groenten, fruit, bloemen en planten Greenyard managed SD-WAN diensten in 80 vestigingen in Europa en Noord-Amerika. GTT ondersteunt bovendien het unified communications platform van Greenyard met SIP Trunking diensten voor 6.000 telefoonnummers met wereldwijde dekking.

GTT SD-WAN biedt een stabiel en veilig netwerk waarmee het personeel van Greenyard overal ter wereld iedere dag probleemloos applicaties kan gebruiken. Het netwerk is op iedere Greenyard vestiging redundant uitgevoerd in een active-active configuratie om de beschikbaarheid van het netwerk te garanderen. De internationale Tier 1 IP backbone van GTT zorgt voor betrouwbare en veilige verbindingen met toonaangevende cloud service providers om toepassingen altijd optimaal te laten presteren.

“Greenyard heeft beslissende stappen genomen om onze ICT infrastructuur te consolideren, transformeren en moderniseren, zodat we cloudapplicaties kunnen draaien die essentieel zijn voor de concurrentiepositie van onze organisatie in de toekomst”, zegt Luc Verbist, group director ICT bij Greenyard. “De SD-WAN en SIP Trunking oplossingen van GTT en hun toonaangevende internationale netwerk vormen de basis van onze cloudstrategie en de daaruit resulterende kostenbesparingen.”

“We zijn blij onze relatie met Greenyard te kunnen uitbreiden met SD-WAN en SIP Trunking als onderdeel van hun kostenefficiënte cloudmigratie strategie”, zegt Rick Calder, CEO en directeur van GTT. “We kijken ernaar uit om de ICT transformatie van Greenyard verder te ondersteunen en hun mensen overal te wereld met elkaar en alle applicaties in de cloud te verbinden.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This