Horus  bereikt volwassenheid met tweede versie van zijn boekhoudsoftware

1 oktober 2019

Horus brengt vandaag de tweede versie van zijn boekhoudsoftware, die voorzien is van artificial intelligence, op de markt. Het Belgische bedrijf vergroot daarmee de soliditeit van zijn software, die het beheer van de boekhouding van bedrijven (zelfstandigen, kmo’s, bvba’s, …) en accountancykantoren sneller en makkelijker maakt.

Grote sprongen voorwaarts

De Horus Mobile-applicatie, die vanop mobile devices een instant inzicht biedt in de gezondheid van een onderneming, zorgt voortaan voor een nog makkelijkere, snellere en gebruiksvriendelijkere facturatie. Horus maakt het mogelijk om verkoopfacturen snel aan te maken en te versturen en een spoor van de factuurhistoriek (zoals de aanmaak, verzendings- en betalingsdatum) te bewaren. De intuïtiever geworden personalisatie maakt het ook mogelijk om makkelijk gegevens, wettelijke bepalingen en logo’s aan te passen.

Draaitabellen

Voortaan bevat de Horus Office-software ook draaitabellen (pivot tables). Accountancykantoren en bedrijfsboekhouders kunnen nu balansen aanpassen en zo kiezen vanuit welk perspectief ze die willen analyseren. Op die manier kunnen ze een financiële analyse aanbieden die is aangepast aan specifieke activiteiten van elk bedrijf.

Horus Office biedt ook een reeks standaard instelbare boekhoudplannen waarmee boekhouders en accountancykantoren op een nog efficiëntere en zo coherent mogelijke manier bedrijfsdossiers kunnen beheren.

Maturiteit en sterke ambities 

Philippe Tailleur, CEO bij Horus, is trots op het afgelegde parcours en de vooruitgang: “Sinds de lancering van Horus – in september 2018 in Wallonië en Brussel en in mei 2019 in Vlaanderen – hebben onze klanten ons heel wat adviezen en suggesties bezorgd. Onze ontwikkelaars hebben op basis van die feedback concrete verbeteringen in de software aangebracht en die zo betrouwbaarder dan ooit gemaakt. Ik ben heel blij met de manier waarop ons team onze oplossing naar een erg volwassen niveau heeft getild en sta te popelen om ermee bij te dragen aan het succes van tal van Belgische ondernemingen.”

Horus heeft vandaag 500 accountancykantoren en bedrijven als klant en ambieert de verkoop van 220.000 licenties in België in de loop van de komende vijf jaar.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This