Pure Storage overbrugt kloof tussen public en private cloud met storage-laag

1 oktober 2019

Pure Storage kondigt uitbreidingen aan van zijn Cloud Data Services portfolio die klanten helpen om hybride clouds met meer impact in te zetten. Applicaties kunnen van en naar Amazon Web Services worden verplaatst, met minimale aanpassingen aan de architectuur. Hierdoor wordt het mogelijk de kostenvoordelen van de publieke cloud te benutten voor elk gebruik.“Private en public cloud storage werken vaak in gescheiden werelden,” zegt Rob Lee, Chief Architect, Pure Storage. “Nu meer en meer klanten met een hybride cloud werken is het essentieel dat hun infrastructuur geoptimaliseerd is voor datamobiliteit. Pure’s Cloud Data Services zijn er om die kloof te overbruggen en de volledige waarde van data voor elk project of initiatief te bieden.”

Cloud Block Store voor AWS

Cloud Block Store (CBS) voor AWS biedt werkelijke hybride operaties met consistente dataservices, veerkracht en bi-directionele mobiliteit. CBS is block storage van enterprise-klasse die voor een specifieke publieke cloud wordt geleverd en die uniform beheer en gebruik biedt. Cloud Block Storage is vanaf vandaag verkrijgbaar en maakt het mogelijk om bedrijfskritische applicaties naadloos in de publieke cloud te draaien en maakt cloud storage krachtiger voor grootschalige webapplicaties.

Cloud Snap voor Azure

Purity CloudSnap maximaliseert het potentieel van de cloud voor backup storage met intelligente, efficiënte data-overdracht naar de cloud. CloudSnap, een cloud backup-technologie voor AWS, is nu beschikbaar als een multi-cloud oplossing die benut kan worden in Microsoft Azure. Daarnaast biedt CloudSnap snelle on-premises recovery, of in de cloud naar Cloud Block Store, om klanten te helpen aan veeleisende service level agreements (SLAs) en compliancy policies te voldoen met eenvoudige en kosteneffectieve recovery op array- en volumeniveau.

“Pure Storage heeft een aantal belangrijke producten en acquisities aangekondigd in het kader van zijn cloudvisie. Het bedrijf heeft oplossingen ontwikkeld die de strategische impact van klantdata maximaliseren, bovenop een divers ecosysteem aan tools waarmee in de huidige omgevingen moeilijk te navigeren is,” zegt Henry Baltazar, Research Vice President 451 Research. “Consistente data-inzichten en -verplaatsingen blijven grote uitdagingen voor organisaties, zeker als zij proberen te navigeren tussen meerdere public en private clouds om hun data te verwerken. De meest recente dataservices van Pure zijn ontworpen om de veerkracht en de toegankelijkheid van deze data te verwerken binnen de moderne multi-cloud omgevingen die steeds complexer worden.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This