HPE lanceert oplossing voor beheer machine learning lifecycle

11 september 2019

Nieuwe HPE Machine Learning (ML) Ops-oplossing heeft tot doel de time-to-value van AI van maanden naar dagen te verkorten. Het probeert brengt DevOps-flexibiliteit in de levenscyclus van het ML-model te brengen.Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigde deze week een op containers gebaseerde softwareoplossing aan, HPE ML Ops. Deze software ondersteunt de gehele levenscyclus van het machine learning model, voor on-premise, openbare cloud en hybride cloud. De nieuwe oplossing introduceert een DevOps-achtig proces, voor het standaardiseren van machine learning workflows en het versnellen van AI-implementaties van maanden naar dagen. Lees hier meer.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This