ServiceNow biedt grootschalige native mobiele ervaringen op de werkplek

5 september 2019

ServiceNow kondigt vandaag de lancering aan van de Now Platform New York release. Hierin komen voor het eerst consumentachtige mobiele ervaringen beschikbaar die vrijwel elke dagelijkse taak makkelijker maken. Hierdoor wordt ons werkleven net zo eenvoudig, makkelijk en mobielvriendelijk als ons privéleven.

Ondersteund door het Now Platform, het toonaangevende platform voor het beheren van complexe enterprise workflows binnen functies, afdelingen en systemen, maakt de nieuwe Now Mobile-app van ServiceNow uiteenlopende dagelijkse taken makkelijk. Of het nu gaat om het oplossen van een IT-probleem, het bestellen van een nieuwe computer, het reserveren van een vergaderruimte, vragen voor de HR-afdeling, het goedkeuren van inkooporders, reisverzoeken en juridische documenten, of het snel vinden van het antwoord op een vraag; de Now Mobile-app maakt het makkelijk om werk onderweg te doen.

Onboarding

The New York release bevat ook een nieuwe ServiceNow Onboarding-app. Deze app maakt het starten met een nieuwe baan een makkie omdat alle taken van de betrokken afdelingen worden gecombineerd in één, intuïtieve mobiele ervaring. De Now Mobile- en de Mobile Onboarding-app samen vormen de nieuwe mobiele standaard voor de enterprise, waarbij afzonderlijke apps worden samengevoegd in mobiele workflow-ervaringen die beter aansluiten bij de manier waarop mensen hun werk willen doen.

ServiceNow streeft ernaar de kracht van zijn platform te benutten voor het beheren van complexe enterprise workflows met de native mobiele functionaliteiten die in het platform zijn ingebouwd. Zo wil het bedrijf wereldwijd toonaangevend zijn in het bieden van native mobielvriendelijke workflow-ervaringen voor zakelijke klanten. Samen met de release van ServiceNow Agent eerder dit jaar, bieden de nieuwe Now Mobile- en Mobile Onboarding-apps bedrijven een breed aanbod van native mobiele applicaties die toonaangevende functionaliteiten, mogelijkheden en gebruikerservaringen bieden.

Drijvende kracht

“Waar mobiel centraal stond in de transformatie van ons dagelijks leven, geloven wij dat mobiel ook de drijvende kracht zal zijn achter het bieden van geweldige ervaringen op de werkvloer,” aldus Chirantan “CJ” Desai, ServiceNow’s Chief Product Officer. “Tegenwoordig verwachten werknemers dat werkgevers tools bieden die geschikt zijn voor mobiel gebruik. Veel mensen willen hun dagelijkse taken mobiel uitvoeren. Het Now Platform stelt bedrijven in staat om werknemers snel en eenvoudig native mobiele ervaringen te bieden die de productiviteit verhogen en werk beter voor hen laat werken.”

Complexiteit

De nieuwste platform release van ServiceNow komt op een moment dat bedrijven bezig zijn met het bieden van meer efficiency en betere ervaringen. Het intelligente en intuïtieve Now Platform helpt bij het stroomlijnen van workflows voor IT, werknemers en klanten door afzonderlijke systemen en processen samen te brengen op één platform.

De New York release bevat ook innovaties op het gebied van natural language understanding (NLU) die geïntegreerd zijn in ServiceNow Virtual Agent. Met NLU kunnen medewerkers communiceren met een Virtual Agent door eenvoudige menselijke termen te gebruiken om zo snel antwoorden te krijgen, producten te bestellen of hulp te krijgen bij veelvoorkomende problemen – dit alles zonder contact op te hoeven nemen met de servicedesk.   

Deze innovaties op het Now Platform, in combinatie met de machine learning-functionaliteiten van ServiceNow Predictive Intelligence, helpen organisaties een uitgebreide service-ervaring te bieden die het voor medewerkers gemakkelijker maakt om de hulp te krijgen die ze nodig hebben.

PayPal

PayPal, een wereldwijd technologieplatform en leider op het gebied van digitale betalingen met meer dan 20.000 werknemers, werkt met het Now Platform sinds het moment dat zij een technologische backbone is gaan ontwikkelen voor haar engineers voor het koppelen van werkzaamheden, het creëren van een centrale hub voor resources en het bieden van self-service tools. “Zoals binnen elk bedrijf gebruiken de PayPal engineers verschillende applicaties voor het beheren van de infrastructuur. Met ServiceNow beschikken we over één platform dat het mogelijk maakt digitale workflows te koppelen en een common engagement layer over ons system of record en applicaties heen te leggen. Zo kunnen we onze engineers een efficiëntere en productievere werkervaring bieden. Door gebruik te maken van het Now Platform hebben onze engineers meer tijd om strategischer werk te doen en zich te richten op onze doelstelling om klanten en werknemers een eenvoudige, makkelijke en intuïtieve ervaring te bieden die vergelijkbaar is met de mobiele PayPal-ervaring,” aldus Dan Torunian, Vice President of Employee Technology & Experiences and Data Centres van PayPal.

“Naarmate digitaal een steeds belangrijkere rol gaat spelen binnen bedrijven, hebben ze vanzelfsprekend agile platformen nodig die zich net zo snel kunnen aanpassen als de bedrijven zelf,” zegt Stephen Elliot, Program Vice President bij IDC. “CIO’s zouden moeten nadenken over de manier waarop mobile-first applicaties voor werk, en de daarbij horende digitale workflows mogelijk gemaakt door een uniform platform, hen kunnen helpen aan de snelheid die nodig is om zowel een échte digitale werkplek als de ervaring die werknemers verwachten te creëren.”

Beschikbaarheid

ServiceNow’s Now Platform New York release is vanaf vandaag beschikbaar. De Now Mobile- en Mobile Onboarding-apps zijn beschikbaar als download in de Apple iOS Store en Google Play Store. 

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This