HPE brengt hybride cloud as a Service naar klanten van VMware

HPE en VMware werken samen om HPE GreenLake en HPE Synergy te integreren met VMware Cloud Foundation, waardoor klanten een cloud ervaring in hun datacenters krijgen.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt de uitbreiding aan van zijn samenwerking met VMware om VMware Cloud Foundation as a Service aan te bieden. Door de integratie van HPE GreenLake en HPE Synergy met VMware Cloud Foundation bieden beide bedrijven hun gezamenlijke klanten de mogelijkheid om al hun applicaties, tools en gegevens in-place houden. Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van de voordelen van een cloud en composable infrastructuur.

Het volledige Engelstalige persbericht staat hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *